icon cautare in site
CUPRINS
  Locuri de vizitat in Bucuresti noaptea | Ce sa faci după lăsarea intunericului?

  Printre cele mai interesante locuri de vizitat în București noaptea regăsim Centrul Vechi (Lipscani), cluburi și baruri, plimbare în parcul Herăstrău, vizitarea clădirilor iluminate și bowling sau biliard.

  București, cunoscut și sub numele de “Micul Paris”, este capitala și cel mai mare oraș al României, oferind o varietate impresionantă de atracții turistice, evenimente culturale și opțiuni de divertisment pentru toate gusturile și preferințele.

  🏨
  ALEGE CAZAREBUCUREȘTI
  VEZI OFERTE

  Un adevărat oraș care nu doarme, Bucureștiul se transformă după lăsarea întunericului într-un tărâm al luminilor, al muzicii și al poveștilor nespuse.

  Acest articol își propune să vă prezinte o selecție a celor mai interesante și fascinante locuri de vizitat noaptea în București, pentru a vă ajuta să descoperiți frumusețea și energia acestui oraș vibrant.

  Explorarează Centrul Vechi (Lipscani)


  Situat în inima Bucureștiului, Centrul Vechi este un loc perfect pentru a începe aventura nocturnă.

  locuri de vizitat in bucuresti noaptea

  Această zonă pietonală, plină de istorie și cultură, găzduiește o mulțime de clădiri vechi, biserici și monumente, care își dezvăluie farmecul și splendoarea sub lumina strălucitoare a felinarelor.

  Pe lângă aspectul său istoric, Centrul Vechi este cunoscut pentru atmosfera sa animată și diversitatea de localuri și restaurante care se întind de-a lungul străzilor înguste.

  Aici poți găsi o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber, de la cafenele primitoare, pub-uri tradiționale, până la cluburi moderne și terase în aer liber.

  În Centrul Vechi, vei întâlni oameni din toate colțurile lumii, creând o ambianță cosmopolită și prietenoasă.

  🏨
  ALEGE CAZAREBUCUREȘTI
  VEZI OFERTE

  Este locul ideal pentru a socializa, a împărtăși povești și a cunoaște cultura locală. De asemenea, poți să te bucuri de mâncăruri tradiționale românești și internaționale, alături de o selecție variată de băuturi.

  Nu uita să arunci o privire la Hanul lui Manuc, Caru’ cu Bere și Strada Smârdan, câteva dintre cele mai populare și pitorești locuri din Centrul Vechi.

  Activitati de neuitat

  30 min

  Zbor cu elicopterul din Bucuresti

  Stapaneste nesfarsitul cer si bucura-te de o experienta care iti va aduce mereu un zambet pe buze!
  60 min

  Chasing the sunset - Zbor elicopter 60 min

  Departe, pe verticala, de forfota si zumzetul pamantesc, o ora de survol cu elicopterul iti ofera o panorama absolut extraordinara
  9 mm

  Lectie de initiere in tir sportiv in Bucuresti

  Pistoalele folosite sunt de calibru mare marcile austriece GLOCK si sunt chiar cele folosite de Armata Americana.
  4x4

  Lectie de off-road in Bucuresti. Adrenalina!!!

  Traieste, experimenteaza si bucura-te de o aventura cu un vehicul 4X4.
  AVION

  Survol de placere cu avionul in Bucuresti

  Stapaneste nesfarsitul cer si bucura-te de o experienta care iti va aduce mereu un zambet pe buze!

  VEZI TOATE IDEILE AICI


  Cluburi și baruri, o incursiune în scena de noapte

  După ce ai explorat farmecul Centrului Vechi, este timpul să te aventurezi în scena de clubbing și baruri a Bucureștiului.

  locuri de vizitat in bucuresti noaptea

  Orașul se mândrește cu o gamă variată de cluburi și baruri, care oferă posibilitatea de a experimenta diferite stiluri muzicale și ambianțe, în funcție de gusturile personale.

  Control Club este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cluburi din București, având o reputație solidă pentru muzica alternativă și evenimentele culturale.

  Aici vei găsi o combinație între concerte live, petreceri tematice și DJ talentați care vor face atmosfera să vibreze până în zorii zilei.

  Dacă preferi o atmosferă mai sofisticată, cluburile precum Fratelli, Bamboo și Gaia Boutique Club sunt alegerea perfectă.

  Aceste cluburi sunt frecventate de elita locală și internațională și oferă o experiență de petrecere exclusivistă, cu muzică de calitate, decorațiuni elegante și servicii ireproșabile.

  Pentru cei care apreciază un ambient mai relaxat și alternativ, barurile și pub-urile Bucureștiului oferă o atmosferă intimă, cu băuturi rafinate și muzică de fundal plăcută.

  Printre acestea se numără Linea / Closer to the Moon, un rooftop bar cu o priveliște superbă asupra orașului, și Eden, un bar în aer liber înconjurat de vegetație, ideal pentru o seară de vară.

  Indiferent de stilul de petrecere pe care îl preferi, Bucureștiul are o ofertă variată de cluburi și baruri, gata să te întâmpine cu muzică, dans și distracție de neuitat.


  Plimbare nocturnă în Parcul Herăstrău

  Dacă dorești să te bucuri de o atmosferă mai liniștită și să te relaxezi în natură, o plimbare nocturnă în Parcul Herăstrău poate fi o alternativă ideală.

  locuri de vizitat in bucuresti noaptea

  Acest parc vast, situat în apropiere de Piața Victoriei, se întinde pe o suprafață de aproximativ 110 hectare și înconjoară Lacul Herăstrău.

  Parcul este una dintre cele mai îndrăgite oaze de verdeață din oraș, oferind numeroase alei pentru plimbări și zone de recreere.

  Noaptea, parcul se transformă într-un loc feeric, cu alei iluminate și reflectarea luminilor în apele lacului. O plimbare aici îți va oferi o experiență plăcută și relaxantă, departe de agitația și zgomotul centrului orașului.

  Pe lângă plimbările nocturne, în parc vei găsi și terase unde poți savura o băutură sau o gustare în compania prietenilor sau a familiei.

  Una dintre terasele populare este Berăria H, situată într-o clădire istorică, care oferă o selecție variată de beri și mâncăruri tradiționale românești.

  De asemenea, nu trebuie să ratezi Hard Rock Cafe, un restaurant și bar tematic, celebru pentru ambiția sa rock’n’roll și pentru colecția impresionantă de suveniruri muzicale.

  🏨
  ALEGE CAZAREBUCUREȘTI
  VEZI OFERTE

  O altă opțiune pentru a savura o băutură și a admira frumusețea parcului este terasa La Plaja, un loc cu atmosferă de plajă, unde poți savura cocktailuri exotice și mâncăruri delicioase în timp ce asculți muzică de calitate.

  Alegând să petreci o seară în Parcul Herăstrău, vei avea ocazia să te bucuri de frumusețea naturii și de atmosfera relaxantă pe care această oază de liniște în mijlocul Bucureștiului o oferă.


  Iluminatul arhitectural: Casa Poporului și Arcul de Triumf

  Bucureștiul, cu bogata sa istorie și arhitectură impresionantă, oferă un spectacol de lumini și culori pe timp de noapte, evidențiind frumusețea clădirilor emblemă.

  locuri de vizitat in bucuresti noaptea

  O activitate pe care o poți încerca este să admiri iluminatul arhitectural al unor astfel de clădiri.

  Casa Poporului, sau Palatul Parlamentului, este o clădire care nu trebuie ratată.

  Aceasta este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon și cea mai grea clădire de pe planetă.

  Pe timp de noapte, iluminatul său spectaculos scoate în evidență proporțiile impresionante și detaliile arhitecturale ale clădirii.

  Poți face o plimbare în apropierea acesteia, admirând reflecția luminilor pe lacul Izvor sau chiar pe bulevardul Unirii.

  Arcul de Triumf, un alt simbol al orașului, poate fi, de asemenea, vizitat și admirat pe timp de noapte.

  Construit în 1936 și inspirat de Arcul de Triumf din Paris, acest monument impresionant este iluminat în mod spectaculos după lăsarea întunericului, aducând un plus de farmec și eleganță zonei în care se află.

  🏨
  ALEGE CAZAREBUCUREȘTI
  VEZI OFERTE

  Arcul de Triumf este situat în apropiere de Parcul Herăstrău, astfel încât poți combina o plimbare în parc cu o vizită la acest monument istoric.

  Admirarea acestor clădiri emblematice sub lumina nocturnă îți va oferi o perspectivă diferită asupra orașului și te va ajuta să apreciezi și mai mult frumusețea arhitecturală și istorică a Bucureștiului.


  Spectacole de teatru și concerte

  Bucureștiul este un centru important al vieții culturale românești și găzduiește numeroase teatre și săli de concert care organizează spectacole și evenimente pe tot parcursul anului.

  O activitate recomandată pentru o seară în București este să participi la un spectacol de teatru sau la un concert.

  locuri de vizitat in bucuresti noaptea

  Sala Palatului este una dintre cele mai mari și mai renumite săli de concert din oraș, unde au loc evenimente diverse, precum concerte de muzică clasică, pop, rock și jazz, spectacole de balet și dans contemporan, precum și conferințe și expoziții.

  Verifică programul evenimentelor și rezervă-ți un bilet pentru a petrece o seară culturală memorabilă.

  Opera Națională București este locul ideal pentru iubitorii de operă și balet.

  Aici, într-un cadru arhitectonic impresionant, poți urmări spectacole de înaltă calitate artistică, interpretate de artiști talentați, atât locali, cât și internaționali.

  Programul Operei este divers și se adaptează sezonului artistic.

  Ateneul Român este o altă instituție culturală emblematică a orașului, fiind sediul Filarmonicii „George Enescu”.

  Această clădire neoclasică, aflată în apropiere de Piața Revoluției, găzduiește concerte de muzică simfonică și de cameră, recitaluri și evenimente culturale de prestigiu.

  O seară la Ateneul Român este o experiență culturală deosebită și o ocazie de a admira interiorul somptuos al clădirii.

  Participând la un spectacol de teatru sau concert în București, vei avea oportunitatea să te bucuri de o experiență culturală autentică și să te familiarizezi cu oferta artistică a orașului.

  Această activitate este perfectă pentru a-ți încheia seara într-un mod plăcut și inspirațional.


  Bowling sau biliard într-un centru de divertisment

  Dacă ești în căutarea unei activități distractive și interactive, o sesiune de bowling sau biliard într-un centru de divertisment este o opțiune excelentă pentru o noapte în București.

  locuri de vizitat in bucuresti noaptea

  Aceste centre oferă o varietate de activități și jocuri, atât pentru grupuri de prieteni, cât și pentru familii.

  Unul dintre cele mai populare centre de divertisment din București este IDM Club, situat în apropiere de Piața Unirii.

  Aici, vei găsi o zonă de bowling modernă, cu numeroase piste și echipamente de ultimă generație, precum și mese de biliard și snooker de calitate.

  IDM Club oferă, de asemenea, o zonă de lounge și un bar, unde poți savura băuturi răcoritoare și gustări în pauzele dintre jocuri.

  🏨
  ALEGE CAZAREBUCUREȘTI
  VEZI OFERTE

  O altă opțiune este să vizitezi Time Out, un centru de divertisment situat în incinta mall-ului AFI Cotroceni.

  Acesta include o zonă de bowling cu 16 piste, mese de biliard și o gamă largă de jocuri arcade și simulatoare.

  De asemenea, Time Out dispune de un bar și o zonă de lounge unde poți savura băuturi și mâncăruri delicioase.

  Indiferent de locul pe care îl alegi, o seară de bowling sau biliard în București este o modalitate excelentă de a te distra și a socializa cu prietenii sau familia, într-un cadru modern și plăcut.

  Această activitate este potrivită pentru toate vârstele și nivelurile de experiență și poate fi o alternativă amuzantă la petrecerea timpului în baruri sau cluburi.


  Concluzie

  În concluzie, Bucureștiul, capitala României, este un oraș vibrant care oferă o multitudine de activități și atracții de explorat pe timp de noapte.

  Fie că ești în căutarea unei experiențe culturale la teatru sau la concert, dornic să explorezi scena de clubbing și baruri a orașului sau să te bucuri de o seară relaxantă într-un parc, Bucureștiul are ceva de oferit pentru toată lumea.

  Centrul Vechi, cluburile și barurile, Parcul Herăstrău, clădirile emblemă ale orașului și centrele de divertisment sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru a experimenta viața de noapte a Bucureștiului.

  Aceste activități îți vor oferi ocazia să cunoști cultura locală, să te distrezi și să creezi amintiri memorabile.

  Fiecare dintre aceste activități este unică în felul său și contribuie la atmosfera eclectică și cosmopolită a orașului.

  Așadar, indiferent de gusturile și preferințele tale, Bucureștiul este locul perfect pentru a te bucura de o noapte plină de aventuri și descoperiri.

  poza profil fabrica de amintiri

  FABRICA DE AMINTIRI

  youtube icon@FabricaDeAmintiri

  👫 Salutare! Noi suntem Damian și Simina, un cuplu de îndrăgostiți, îndrăgostit de călătorii. 😜

  BUCUREȘTI CAPITALE NOAPTE

  ROMÂNIA

  Biserica Stavropoleos - Bijuteria ascunsă a Bucureștiului

  ROMANIA

  Top 10 locuri de vizitat în Râșnov: un ghid al obiectivelor turistice