icon cautare in site
CUPRINS
  Ce sa faci în Bucuresti cu copiii - Cele mai populare activitati

  Ce activități să faci cu copiii în București?

  Ești în căutarea activităților perfecte pentru a petrece timp de calitate alături de cei mici în capitala României? Ei bine, nu trebuie să cauți mai departe! Bucureștiul este plin de o mulțime de opțiuni distractive și captivante pentru întreaga familie.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii

  În București poți face o mulțime de activități împreună cu cei mici, precum:

  1. Să mergi la un loc de joacă indoor;
  2. Să mergi în parcurile din București;
  3. Să vizitezi Casa Experimentelor;
  4. Să vizitezi Muzeul Senses;
  5. Să mergi la Muzeul Național al Copiilor;
  6. Să participi la un Escape Room pentru copii;
  7. Să mergi la Teatrul Țăndărică;
  8. Să vizitezi Grădina Botanică;
  9. Să mergi la Therme;
  10. Să vizitezi muzeul Grigore Antipa;
  11. Să explorezi Muzeul Țăranului Român;
  12. Să explorezi Muzeul Național al Satului;
  13. Să vizitezi Muzeul Național de Geologie;
  14. Să mergi la Grădina Zoologică București;
  15. Să mergi la Ferma Animalelor;
  16. Să te aventurezi la Extreme Park în Pădurea Cernica;
  17. Să mergi în Parcul Natural Comana.

  Indiferent dacă ești un localnic sau un vizitator, orașul nostru oferă numeroase activități care te vor face să zâmbești alături de copiii tăi.

  De la parcurile tematice și locurile de joacă până la muzee interactive și evenimente culturale, Bucureștiul are tot ceea ce îți dorești. Poți transforma o zi obișnuită într-o aventură memorabilă!

  Așadar, pregătește-te să explorezi lumea minunată a activităților pentru copii din București.


  1.Cele mai frumoase locuri de joacă indoor

  București oferă o varietate de locuri de joacă indoor pentru copii. Iată câteva sugestii:

  ce sa faci in bucuresti cu copiii kido play

  1. Kiddo Play Academy: Kiddo Play Academy este un loc de joacă educativ cu peste 1200 de mp de distracție, împărțit în multe zone de joacă. Aici copiii pot descoperi și dezvolta cunoștințe, abilități și talente, într-un oraș imaginar.

  2. Insula Copiilor: situată în incinta Complexului Herăstrău, din Parcul Herăstrău, iar accesul auto se face din Sos. Nordului nr.7-9. Aici se pot organiza petreceri pentru copii, iar tariful de intrare este de 30 lei în timpul săptămânii și 40 lei în weekend, iar adulții intră gratuit.

  3. Puzzle Rooms: Puzzle Rooms este un loc de joacă popular pentru copii, cu o varietate de activități și jocuri. Aici copiii pot participa la jocuri de evadare în viața reală, având doar 60 de minute pentru a evada.

  4. Magic Castle: Magic Castle este un loc de joacă cu o varietate de jocuri și activități pentru copii. Aici se pot organiza și petreceri pentru copii și adulți.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii loc de joaca copii

  1. Ambasad’Or Play: Ambasad’Or Play este un loc de joacă indoor pentru copii situat în inima Bucureștiului, pe Strada Aromei nr. 96, în sectorul 2. Acesta oferă o varietate de jocuri și activități pentru copii, iar printre acestea se numără: trambuline, tobogane, piscină cu bile, căsuțe de joacă, mașinuțe electrice și multe altele.

  2. Happy Planet: Acesta oferă o varietate de jocuri și activități pentru copii, cum ar fi tobogane, labirinturi, trampoline, piscină cu bile și multe altele. Happy Planet este un loc potrivit pentru petreceri de copii sau pentru o după-amiază distractivă în familie. În plus, Happy Planet are și o grădiniță pentru copii între 2 și 6 ani, unde aceștia se pot juca în curtea special amenajată pentru ei cu tobogane, balansoare, casuțe, leagăne, arcuri și carusel.

  3. Baby Spa: Este un loc de joacă indoor pentru copii, situat pe Strada Soldat Pripu Gheorghe nr. 2, în sectorul 2 al Bucureștiului. Acesta oferă o varietate de jocuri și activități pentru copii, dar și un spa pentru copii, unde aceștia se pot relaxa și se pot bucura de o varietate de activități, cum ar fi masaj, hidroterapie și multe altele.

  2.Parcurile din București

  Ieșitul cu copilul în parcurile din București poate fi o experiență distractivă și educativă pentru întreaga familie. Iată câteva motive pentru care merită să ieșiți cu copilul în parcuri:

  ce sa faci in bucuresti cu copiii parcuri

  1. Activitate fizică - Parcurile oferă oportunități excelente pentru copii de a se mișca și de a face exerciții fizice, cum ar fi alergatul, săritul sau escaladarea. Aceste activități fizice sunt importante pentru sănătatea copiilor și îi ajută să își dezvolte abilitățile motorii.

  2. Socializare - Parcurile sunt locuri unde copiii se pot întâlni și pot socializa cu alți copii. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă pentru copii de a-și face prieteni noi și de a-și dezvolta abilitățile sociale.

  3. Educație - Parcurile pot fi locuri excelente pentru copii de a învăța despre natură și despre mediul înconjurător. Copiii pot vedea plante și animale în habitatul lor natural și pot învăța despre cum să îngrijească mediul înconjurător.

  4. Relaxare - Parcurile sunt locuri unde copiii se pot relaxa și pot scăpa de stresul și agitația orașului. Acestea pot fi locuri excelente pentru a petrece timp în familie și pentru a crea amintiri frumoase.

  5. Distracție - Parcurile oferă o varietate de activități și zone de joacă pentru copii, cum ar fi tobogane, trambuline, piscine cu bile, căsuțe de joacă și multe altele. Acestea pot fi o sursă excelentă de distracție și de aventură pentru copii.

  Există multe parcuri în București care sunt potrivite pentru copii și oferă o varietate de activități și zone de joacă. Iată câteva sugestii:

  1. Parcul IOR - unul dintre cele mai amenajate parcuri din capitală, plin de flori, verdeață și locuri de joacă speciale pentru copii;

  2. Parcul Copilului din Parcul Tineretului - un parc cu o varietate de jocuri și activități pentru copii;

  3. Orășelul Copiilor - un parc de distracții pentru copii, cu o varietate de jocuri și activități;

  4. Parcul Cismigiu - un parc istoric cu o varietate de zone de joacă și activități pentru copii;

  5. Parcul Herăstrău - un parc mare cu o varietate de zone de joacă și activități pentru copii;

  În plus, există multe alte parcuri din București cu zone de joacă pentru copii, cum ar fi Parcul Carol, Parcul Drumul Taberei, Parcul Alexandru Ioan Cuza, Parcul Tineretului, Parcul Titan, Parcul Tei și multe altele.

  De asemenea, există și parcuri de aventură în zona Bucureștiului, cum ar fi Parcul de Aventură Comana și Parcul de Aventură Băneasa, unde copiii se pot bucura de activități în aer liber, cum ar fi tiroliene, curse de obstacole și multe altele.


  3.Casa Experimentelor

  Casa Experimentelor din București este un loc special creat pentru a-i captiva pe copii și a-i învăța mai multe despre știință prin intermediul experimentelor distractive. Acest loc este perfect pentru copiii curioși care doresc să exploreze lumea înconjurătoare și să înțeleagă fenomenele științifice într-un mod interactiv.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii casa experimentelor

  Iată câteva motive pentru care Casa Experimentelor este o destinație populară pentru copii din București:

  • Experimente cu electricitate și magnetism

  • Construirea unui vulcan și simularea unei erupții

  • Crearea de tornado-uri în miniatură

  • Observarea microorganismelor la microscop

  • Construirea unui circuit electric simplu


  4.Muzeul Senses - experiență fascinantă

  Nu știi ce să faci în București cu copiii? Muzeul Senses din București este locul perfect pentru a experimenta senzații unice și descoperiri interactive alături de copii.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii muzeul senses

  La Muzeul Senses, copiii au ocazia să-și testeze limitele simțurilor prin intermediul expozițiilor interactiv educative. Aceste expoziții sunt concepute astfel încât să ofere o combinație perfectă între distracție și învățare. Copiii vor putea explora diverse experimente și activități care îi vor ajuta să învețe mai multe despre cum funcționează simțurile lor.

  Un aspect interesant al acestui muzeu este Casa Experimentelor, unde copiii pot explora diferite fenomene științifice prin intermediul jocului.

  Această zonă a muzeului le oferă posibilitatea de a se juca cu lumina, sunetul, gravitația și alte elemente ale naturii. De exemplu, copiii pot experimenta cum se formează un vortex sau cum se reflectă lumina într-un mod neobișnuit.

  În concluzie, Muzeul Senses din București este un loc minunat pentru a petrece timp de calitate alături de copii.

  Acest muzeu inovator oferă o gamă largă de atracții care combină distracția cu învățarea, permițându-le copiilor să experimenteze senzații unice și să exploreze lumea fascinantelor iluzii optice și jocurilor senzoriale.


  5.Muzeul Național al Copiilor

  Muzeul Național al Copiilor este un loc minunat pentru cei mici să exploreze și să învețe într-un mod interactiv și distractiv.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii muzeul copiilor

  Acest muzeu unic oferă o gamă largă de activități și expoziții care să îi captiveze pe copii și să îi inspire să descopere lumea înconjurătoare:

  • Expoziții interactive care permit copiilor să exploreze diverse teme, cum ar fi știința, natura, arta și istoria.
  • Ateliere și activități practice în care copiii pot crea și experimenta cu propriile lor mâini.
  • Spectacole și evenimente speciale care aduc în fața copiilor artiști, actori și personaje de poveste.
  • Zone de joacă și spații de relaxare unde copiii se pot juca și socializa cu alți copii.

  6.Escape Rooms pentru copii

  Escape Rooms (camerele de evadare) sunt o modalitate distractivă și captivantă de a-ți pune la încercare abilitățile de rezolvare a problemelor și de a-ți testa inteligența. Aceste camere de evadare concepute special pentru copii sunt o opțiune excelentă pentru petrecerea timpului liber și pentru a-ți dezvolta abilitățile cognitive într-un mod interactiv și educativ.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii escape room copii

  Pentru a te bucura la maxim de o experiență într-o Escape Room pentru copii, iată câteva sfaturi și sugestii:

  1. Verifică vârsta recomandată pentru camera de evadare și asigură-te că este potrivită pentru copilul tău.
  2. Caută recenzii și recomandări online pentru a găsi cele mai bune Escape Rooms pentru copii din zona ta.
  3. Rezervă în avans pentru a te asigura că ai acces la camera de evadare dorită și că ai un ghid disponibil.
  4. Asigură-te că copilul tău este pregătit emoțional și că înțelege conceptul de Escape Room.
  5. Participă în mod activ și implică-te în rezolvarea puzzle.

  7.Teatrul Țăndărică

  Teatrul Țăndărică este un teatru special conceput pentru copii, oferindu-le acestora o experiență unică în lumea spectacolului. Cu o bogată tradiție de peste 70 de ani, acest teatru a reușit să cucerească inimile copiilor prin piesele și spectacolele sale captivante.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii teatrul tandanrica

  Unul dintre avantajele majore ale Teatrului Țăndărică este că se concentrează exclusiv pe publicul tânăr, adaptându-și producțiile pentru a satisface nevoile și interesele acestuia.

  Astfel, copiii se pot bucura de spectacole și piese de teatru care le dezvoltă imaginația, creativitatea și abilitățile de comunicare.

  Comparativ cu alte teatre, Teatrul Țăndărică se remarcă prin faptul că pune accent pe diversitatea genurilor teatrale.

  Astfel, copiii pot asista la piese de teatru, spectacole de păpuși, teatru de umbre și multe alte forme de expresie artistică.

  Această diversitate oferă copiilor posibilitatea de a experimenta și descoperi diferite stiluri și tehnici teatrale.


  8.Grădina Botanică din București

  Grădina Botanică este un loc minunat pentru a petrece o zi în aer liber și pentru a admira frumusețea naturii. Aici veți găsi o mare varietate de plante și flori, atât native cât și exotice, care sunt expuse în diferite zone tematice.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii gradina botanica

  Fiecare zonă are propria sa temă și reprezintă un habitat specific pentru plantele și florile respective.

  Unul dintre aspectele remarcabile ale Grădinii Botanice este diversitatea sa. Aici veți găsi plante și flori din toate colțurile lumii, inclusiv specii rare și endemice.

  De la trandafiri parfumați și orhidee exotice până la plante carnivore fascinante și cactuși impresionanți, există ceva pentru toți iubitorii de natură.


  9.Therme - relaxare și distracție acvatică pentru familie

  Dacă te întrebi ce să faci în București cu copiii, Therme este alegerea perfectă pentru o zi de relaxare și distracție acvatică în familie. Acest complex impresionant îți oferă posibilitatea de a te răsfăța în bazinele termale, de a aluneca pe tobogane sau de a te bucura de spa-ul modern.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii tobogane therme

  La Therme vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru ca întreaga familie să se simtă bine și să se distreze.

  De la cei mai mici până la cei mai mari, fiecare membru al familiei va găsi activități potrivite gusturilor sale. Bazinele termale sunt concepute astfel încât atât adulții, cât și copiii să se poată relaxa și bucura de apa caldă și benefică pentru corp.

  Există zone speciale destinate celor mici, unde aceștia pot înota în siguranță și se pot distra cu jocurile acvatice.

  Pe lângă bazinele termale, Therme oferă o gamă variată de tobogane care vor aduce zâmbetul pe fețele tuturor membrilor familiei. Fie că preferi senzațiile tari ale toboganului rapid sau plimbarea relaxantă pe unul mai ușor, există opțiuni pentru toate vârstele și preferințele. Copiii vor fi încântați să descopere fiecare tobogan și să se bucure de aventura acvatică.


  Muzee prietenoase cu copiii în București

  Dacă te afli în căutarea unei activități interesante pentru tine și copiii tăi, Bucureștiul are multe muzee care sunt special concepute pentru a atrage interesul celor mici.

  Aceste muzee oferă o varietate de expoziții interactive și activități educative, menite să îi captiveze pe cei mici și să le stimuleze curiozitatea și dorința de învățare.


  10.Muzeul Grigore Antipa - destinație educativă

  Muzeul Grigore Antipa din București este o destinație ideală pentru a petrece timp de calitate alături de copii și pentru a le oferi o experiență educativă fascinantă.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii muzeul antipa

  Aici, cei mici pot descoperi lumea uimitoare a naturii într-un mod interactiv și captivant.

  Colecțiile Muzeului Grigore Antipa sunt cu adevărat impresionante și oferă oportunitatea copiilor de a descoperi și învăța despre lumea naturală.

  De la scheletele imense ale dinozaurilor până la insecte exotice sau minerale rare, copiii vor fi fascinați de diversitatea exponatelor.

  Un aspect interesant este faptul că muzeul organizează ghidaje tematice pentru copii, unde aceștia pot afla informații suplimentare despre animalele și plantele expuse.


  11.Muzeul Național al Țăranului Român

  Muzeul Național al Țăranului Român este un loc special în București unde puteți descoperi și explora cultura și tradițiile țăranilor români.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii muzeul taranului roman

  Acest muzeu unic adăpostește o colecție impresionantă de artefacte, obiecte de artă și exponate care ilustrează viața și activitățile țăranilor români de-a lungul timpului.

  În acest loc minunat, copiii pot explora tradițiile românești prin intermediul expozițiilor interactive. Aici, cei mici pot vedea cum arată o casă tradițională românească, pot participa la ateliere de creație sau pot descoperi diverse obiecte tradiționale.


  12.Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”

  Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” din București este un loc minunat pentru copii să se bucure de activități educative și să descopere tradițiile românești într-un mod interactiv.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii muzeul satului dimitrie gusti

  Aici, cei mici au oportunitatea unică de a vedea case tradiționale autentice, de a participa la ateliere de olărit sau țesut și de a învăța despre meșteșugurile tradiționale ale României.

  Exemple de activități și ateliere la care pot participa copiii:

  • Participarea la ateliere de olărit, unde copiii pot învăța să modeleze și să creeze obiecte din lut.

  • Participarea la ateliere de țesut, unde copiii pot învăța să folosească războaiele de țesut și să creeze propriile țesături.

  • Participarea la ateliere de pictură pe sticlă sau lemn, unde copiii pot învăța tehnici tradiționale de pictură și să-și creeze propriile op


  13.Muzeul Național de Geologie

  Un alt muzeu care merită vizitat este Muzeul Național de Geologie. Acest muzeu impresionant găzduiește o colecție vastă de roci, minerale și fosile.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii muzeul national de geologie

  Copiii vor fi fascinați să vadă cum arată un dinozaur real sau să exploreze galeria cu pietre prețioase.

  Muzeul organizează și ateliere pentru copii, unde aceștia pot învăța despre procesele geologice sau despre evoluția vieții pe Pământ.


  14.Gradina Zoologică București

  Dacă vrei ca cei mici să petreacă timp în natură și să interacționeze cu animalele, poți merge la Grădina Zoologică din București.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii gradina zoologica bucuresti

  Această grădină zoologică oferă o varietate de specii de animale, de la lei și tigri, până la maimuțe și păsări exotice.

  Copiii vor avea ocazia să vadă animalele într-un mediu cât mai apropiat de cel natural și să învețe despre nevoile și caracteristicile fiecărei specii.


  15.Ferma animalelor din București

  Ferma animalelor din București este un loc minunat unde oamenii pot interacționa cu diferite specii de animale și pot petrece timp de calitate în mijlocul naturii.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii ferma animalelor

  Această fermă oferă o gamă largă de activități și experiențe pentru toți vizitatorii, indiferent de vârstă sau interese.

  Există o varietate de activități pe care le puteți face pe ferma animalelor din București. Iată câteva exemple:

  • Hranirea animalelor: Vizitatorii au ocazia de a hrăni animalele și de a învăța mai multe despre obiceiurile lor alimentare.

  • Plimbări cu trăsura: O plimbare relaxantă cu trăsura prin împrejurimile fermei, oferind o perspectivă unică asupra mediului rural.

  • Cursuri de echitație: Pentru cei interesați de călărie, ferma animalelor oferă cursuri de echitație pentru toate nivelurile de experiență.

  • Ateliere educative: Copiii pot participa la ateliere interactive unde învață despre animale și natură.


  16.Pădurea Cernica și Extreme Park

  Petreceți timp în mijlocul naturii la Pădurea Cernica și bucurați-vă de activitățile recreative pe care le oferă.

  Pentru o escapadă plină de aventură și distracție în mijlocul naturii, nu trebuie să călătoriți prea departe. Pădurea Cernica, situată la doar câțiva kilometri de centrul Bucureștiului, este locul ideal pentru a petrece timp cu copiii într-un mediu natural relaxant.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii extreme park cernica

  Această pădure pitorească oferă numeroase activități recreative care vor ține întreaga familie ocupată și încântată.

  Extreme Park este un parc de aventură care oferă o gamă largă de activități recreative și sporturi extreme. De la cățărare pe stânci artificiale, tiroliană, trambulină sau bungee jumping, există ceva pentru toată lumea.

  Copiii se vor distra de minune urcând pe peretele de cățărare și coborând pe tirolienele suspendate în aer. Aceste activități le dezvoltă abilitățile motorii și echilibrul, în timp ce le oferă o doză sănătoasă de adrenalină.

  Oferiți copiilor oportunitatea de a se conecta cu mediul natural și de a se distra în aer liber.

  Pentru copiii care iubesc natura și își doresc să petreacă mai mult timp afară, Pădurea Cernica este locul perfect pentru a-și satisface această dorință.

  Este o modalitate excelentă de a-i ajuta pe copii să se conecteze cu mediul natural și să-și dezvolte aprecierea pentru frumusețea naturii.

  De asemenea, puteți organiza un picnic în mijlocul naturii sau puteți face un grătar într-unul dintre spațiile special amenajate. Copiii vor fi încântați să se joace în aer liber și să se bucure de aceste activități simple, dar pline de bucurie.


  17.Comana - aventură în Parcul Natural

  Dacă te întrebi ce să faci în București cu copiii, o opțiune excelentă este să îi duci într-o escapadă plină de natură și aventură în Parcul Natural Comana.

  ce sa faci in bucuresti cu copiii comana

  Aici veți putea explora frumusețea naturală a acestui loc minunat și vă veți bucura de o multitudine de activități recreative.

  Vizitarea Parcului Natural Comana este o modalitate excelentă de a oferi copiilor o experiență autentică în mijlocul naturii.

  Ei vor avea șansa să exploreze mediul natural într-un mod interactiv și educativ. Vor putea vedea cum plantele cresc în habitatul lor natural și cum animalele trăiesc în sălbăticie.

  Această experiență le va spori curiozitatea și îi va învăța să aprecieze și să respecte natura.

  Un alt punct de atracție al Parcului Natural Comana este Grădina Botanică, unde veți putea descoperi o varietate impresionantă de plante exotice și native. Aici copiii vor avea oportunitatea de a învăța despre diferitele specii de plante și importanța conservării biodiversității.


  Concluzie

  Bucureștiul este un oraș plin de viață și oferă o multitudine de activități potrivite pentru petrecerea timpului liber alături de copii. Indiferent de vârstă, există întotdeauna ceva interesant și distractiv de făcut în capitala României.

  De la cele mai frumoase activități indoor pe care le puteți face cu copiii în București, până la destinații speciale precum Muzeul Senses, există numeroase opțiuni pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună cu familia.

  Pentru cei interesați să ofere copiilor lor o experiență educativă, Muzeul Grigore Antipa este o destinație perfectă. De asemenea, Centrul Vechi al Bucureștiului oferă o incursiune fascinantă în istoria orașului.

  Dacă sunteți în căutarea aventurii și distracției în natura, puteți explora Pădurea Cernica sau Extreme Park. Pentru momente relaxante și distractive acvatice alaturi de familie, Therme este locul potrivit.

  În București există și numeroase muzee prietenoase cu copiii, unde aceștia se pot bucura de experiențe interactive și captivante. De asemenea, puteți merge într-o explorare a naturii și aventură în Parcul Natural Comana.

  Bucureștiul este un oraș vibrant care oferă o varietate de activități pentru toate vârstele. Indiferent de preferințele dumneavoastră sau ale copiilor, veți găsi întotdeauna ceva interesant de făcut în acest oraș plin de viață.

  Așadar, nu mai stați pe gânduri! Luați-vă familia și explorați toate minunile pe care Bucureștiul le are de oferit!

  Întrebări frecvente:

  1. Care sunt cele mai populare activități pentru copii in Bucuresti?

  Există multe activități populare pentru copii în București, printre care se numără: vizita la Muzeul Senses, explorarea Palatului Mogoșoaia şi Brâncovenesc, aventura în Pădurea Cernica şi Extreme Park sau relaxarea la Therme.

  2. Ce vârstă trebuie să aibă copiii pentru a participa la aceste activități?

  Majoritatea activităților menționate sunt potrivite pentru copiii de diferite vârste. Există opțiuni adecvate atât pentru cei mici (preșcolari), cât și pentru copiii mai mari (școlari și adolescenți).

  3. Care este cel mai bun moment pentru a vizita aceste locuri cu copiii?

  Momentul potrivit pentru a vizita aceste locuri depinde de preferințele dumneavoastră și de disponibilitatea activităților respective. Este recomandat să verificați programul de funcționare al fiecărui loc înainte de a merge.

  4. Pot fi organizate evenimente private sau petreceri în aceste locuri?

  Da, unele dintre aceste locuri oferă posibilitatea organizării evenimentelor private sau petrecerilor pentru copii. Este recomandat să contactați în prealabil instituția respectivă pentru detalii suplimentare.

  5. Există reduceri speciale sau oferte pentru familii cu copii?

  Unele dintre aceste locuri pot avea reduceri speciale sau oferte dedicate familiilor cu copii. Este bine să verificați site-urile web ale acestora sau să îi contactați direct pentru a afla informații despre eventuale promoții sau pachete speciale.

  poza profil fabrica de amintiri

  FABRICA DE AMINTIRI

  youtube icon@FabricaDeAmintiri

  👫 Salutare! Noi suntem Damian și Simina, un cuplu de îndrăgostiți, îndrăgostit de călătorii. 😜

  BUCUREȘTI CE SA FACI? COPII

  ROMÂNIA

  Ce Sa Faci In Bucuresti? Ghid Complet Pentru Turisti si Localnici

  ROMANIA

  Peștera Valea Cetății din Râșnov - O bijuterie subterană de 958 m