icon cautare in site
CUPRINS
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

Suita de telefoane smart faricată de către cei de la Huawei a devenit din ce în ce mai populară pentru iubitorii de tehnologie din lumea întreagă, cu o mică, dar foarte mare, excepție: SUA. De fapt, compania vinde mai multe telefoane decât oricine, fără să-i depășească însă pe cei de la Samsung.

Cu designul lor elegant, performanța robustă și raportul calitate-preț uimitor, telefoanele Huawei au devenit rapid o alegere populară pentru mulți consumatori.

Huawei este în afacerea cu smartphone-uri din 1997, deși abia recent au câștigat o acțiune serioasă pe piața globală. Modelele lor emblematice, cum ar fi seria Pro și Mate, au primit recenzii excelente de la experți în tehnologie din întreaga lume.

Compania este cunoscută pentru angajamentul său față de inovație și tehnologie de ultimă oră. Cea mai recentă linie de smartphone-uri vine cu funcții precum conectivitate 5G, camere alimentate cu inteligență artificială și procesoare puternice, care le fac să iasă în evidență printre alți concurenți din industrie.

Aceste dispozitive oferă, de asemenea, o durată de viață impresionantă a bateriei și capacități de încărcare rapidă, astfel încât să puteți face mai multe pe dispozitivul dvs. fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie prea curând. În plus, acestea vin cu o gamă de funcții concepute pentru a vă îmbunătăți experiența generală în timp ce utilizați telefonul, cum ar fi tehnologia de recunoaștere a vocii și sistemele de securitate pentru recunoașterea facială.

Pe lângă toate aceste caracteristici grozave, telefoanele Huawei sunt, de asemenea, foarte accesibile în comparație cu alte mărci precum Apple sau Samsung, ceea ce le face și mai atractive pentru consumatorii atenți la buget, care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea sau performanța.

În general, dacă sunteți în căutarea unui smartphone de încredere, care să nu vă spargă contul bancar, atunci telefoanele Huawei ar trebui să fie în fruntea listei dvs.!

Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

totalconvert.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

flanco.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

mobino.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

flip.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI

Sancțiuni impuse de SUA

Statele Unite ale Americii au impus o serie de sancțiuni companiei Huawei, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume. Sancțiunile sunt menite să limiteze operațiunile globale ale Huawei și să o împiedice să facă afaceri în SUA.

Această acțiune a SUA a fost întâmpinată cu critici puternice nu numai din partea Huawei, ci și din partea altor țări. China, de exemplu, a acuzat SUA că încearcă să-și deterioreze economia și să-și suprime progresele tehnologice.

Sancțiunile au avut un impact major și asupra operațiunilor globale ale Huawei. A fost nevoită să-și reducă personalul în unele zone și chiar să se retragă complet de pe anumite piețe. Acest lucru ar putea avea implicații de amploare pentru creșterea și dezvoltarea viitoare a Huawei.

Nici Huawei nu este singurul care simte efectele acestor sancțiuni; și alte companii de tehnologie chineză, cum ar fi ZTE, au fost afectate de restricțiile din SUA. Aceste companii se luptă să concureze cu giganții tehnologici americani precum Apple, Google și Microsoft din cauza incapacității lor de a opera pe piețele cheie din întreaga lume.

Rămâne neclar ce se va întâmpla în continuare cu aceste sancțiuni și cum vor afecta atât Huawei, cât și alte firme chineze de tehnologie în timp. Cert este însă că aceasta este o problemă care va fi urmărită îndeaproape de toate părțile interesate, pe măsură ce evoluează în timp.


Telefoanele Huawei și serviciile Google

Succesul Huawei se datorează în parte bazei de fani mari și loiali pe care compania a cultivat-o. Calitatea construcției, software-ul și rezistența bateriei sunt toate de top, iar Huawei este una dintre puținele companii care continuă să susțină modelele sale mai vechi în loc să le elimine treptat.

În timp ce smartphone-urile Huawei ar putea să nu fie cele mai noi de pe piață, ele sunt totuși dispozitive puternice, cu camere grozave. Mate 10, de exemplu, este un dispozitiv vechi care încă funcționează bine. Acest lucru se datorează în parte inovațiilor Huawei în industria smartphone-urilor, care au avut un impact de durată asupra calității camerelor pentru smartphone-uri.

Unul dintre principalele efecte pe care le-au generat sancțiunile a fost imposibilitate instalării serviciilor google.

Au existat mai multe metode de instalare a aplicațiilor Google pe dispozitivele Huawei de când a fost adoptată interdicția. Cea mai bună metodă inițial a fost utilizarea metodei Googlefier, care putea instala toate serviciile Google pe un telefon Huawei. După instalare, dispozitivul a funcționat perfect ca și cum ar fi venit cu Serviciile Google preinstalate.

Metoda Googlefier a avut un dezavantaj, deoarece necesita EMUI 10 pentru a funcționa. Deci, mulți utilizatori care aveau EMUI 11 au fost nevoiți să downgrade la EMUI 10 înainte de a putea folosi metoda Googlefier pentru a instala serviciile Google.

Pe măsură ce EMUI 12 și EMUI 13 evoluează, retrogradarea devine o sarcină imposibilă. Drept urmare, utilizatorii trebuie să apeleze la alte alternative, cum ar fi aplicația G-Space. Această aplicație poate fi descărcată din Galeria de aplicații Huawei.

Aplicația G-space

Această aplicație vă permite să descărcați aplicații din Magazinul Play prin crearea unui mediu care simulează experiența completă a serviciilor Google.

Deși aplicația G-Space este foarte populară în rândul utilizatorilor Huawei, există și câteva dezavantaje în utilizarea acesteia. Trei dintre principalele dezavantaje sunt lipsa opțiunilor de personalizare, defecțiunile ocazionale, descărcarea bateriei și prea multe reclame.

G-Space este o soluție excelentă dar există un nou sistem care este și mai bun. Această aplicație funcționează la fel ca G-Space, dar rezolvă toate problemele pe care G-Space nu le poate rezolva.

Noua aplicație despre care vorbesc se numește GBox. După cum am menționat anterior, GBox funcționează la fel ca G-Space. Cu toate acestea, GBox nu consumă bateria telefonului, așa cum o face G-Space. Există, de asemenea, foarte puține anunțuri, dacă există. De asemenea, GBox nu blochează aplicațiile așa cum o face G-Space ocazional.


Păreri privind achiziția

Ani în șir, Apple și Samsung au dominat piața terminalelor premium, lansând dispozitive cu caracteristici avansate la care alți jucători din piață doar visează. Acum însă, există un producător chinez de telefoane, care pare să schimbe situația.

Huawei, care le-a furat avântul celor de la iPhone în China ca să ajungă al treilea actor ca importanță în lumea fabricanților de telefoane inteligente, concurează acum cu Apple și Smasung pentru atenția cumpărătorilor din piețe uriașe precum Europa.

Merită? Depinde. Dacă ești dependent de google sau dacă pur și simplu îl folosești și îți place, probabil că e mai bine să cauți o altă opțiune. Altfel, raportul preț calitate este excelent.


Cele mai bune telefoane Huawei in 2023

Huawei a fost plasată pe Lista de Entități interzise din SUA în 2019. Acest lucru a însemnat că Google nu a mai putut tranzacționa cu Huawei, iar Mate 30 și Mate 30 Pro au fost primele telefoane care nu au venit cu serviciile google preinstalate.

Noua administrație americană nu va face modificări care ar ajuta telefoanele Huawei să devină mai populare pe piețele occidentale. Aceasta este o problemă deoarece telefoanele Huawei sunt foarte bune, dar oamenii nu vor să le cumpere pentru că nu pot folosi Google Play.

Huawei are propriul magazin de aplicații numit App Gallery, dar nu este la fel de bun ca Google. De asemenea, Huawei trece la un nou sistem de operare numit HarmonyOS, dar nu este clar dacă acest lucru va face dispozitivele sale mai populare în afara Chinei.

Telefoanele Huawei care au fost livrate cu Serviciile Google Play preinstalate vor continua să primească actualizări de securitate, aplicații și servicii Google. Aceasta include majoritatea modelelor Huawei lansate înainte de gama Mate 30 la sfârșitul anului 2019.

Din cauza diversității mari de telefoane poate fi dificil să îți alegi unul. Cu ajutorul listei de mai jos, sperăm să te ajutăm să iei o decizie informată.

Lista pe scurt

 1. Huawei Mate 50 Pro
 2. Huawei P50 Pro
 3. Huawei P50 Pocket
 4. Huawei P30 Pro
 5. Huawei Mate X2
 6. Huawei P40 Pro
 7. Huawei P40
 8. Huawei P40 Pro Plus
 9. Huawei Nova 10 Pro
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

totalconvert.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

flanco.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

mobino.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

flip.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI

Huawei Mate 50 Pro

Mate 50 Pro este cel mai scump și avansat telefon Huawei pentru sfârșitul anului 2022 și după. Include cea mai recentă și cea mai bună tehnologie în materie de telefoane smart, făcându-l un adevărat dispozitiv emblematic.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Rezistența uimitoare la apă
 • Camera triplă
 • Design Uimitor

CONTRA

 • Se încălzește și pierde din performanță în codiții de stres
 • Prețul ridicat
 • Fără servicii Google
 • App Store mizerabil

Mate 50 Pro are unele dintre cele mai bune camere de pe piață, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru oricine iubește fotografia.

Este foarte distractiv să te plimbi cu o cameră teleobiectivă bună în buzunar, iar Mate 50 Pro are cu siguranță un set excelent de camere.

Nu cred că aș recomanda acest telefon multor persoane, mai ales nu la prețul actual. Este aceeași poveste veche: Mate 50 Pro nu are acces 5G, aplicații Google sau Google Play.

Lipsa unui magazin de aplicații de renume și utilizarea de către acesta a unui motor de căutare care caută diverse surse semi-reputabile pentru fișiere de instalare a aplicațiilor nu îl ricică la nivelul necesar.

Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

vexio.ro

Mate 50 PRO

VEZI PRETURI

Huawei P 50 Pro

Huawei P50 Pro este un telefon cam ciudat. Este scump, depășit în anumite privințe dar uimitor în altele. Nu are 5G, dar are un procesor grozav.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Design elegant
 • Camera foarte bună
 • Performanțe decente

CONTRA

 • Fără 5G
 • Prețul ridicat
 • Fără servicii Google

Problema cheie aici este că telefoanele Huawei nu au servicii mobile Google, ceea ce înseamnă că trebuie utilizate propriile alternative Huawei.

Biblioteca de aplicații pentru telefoanele Huawei este slabă, iar metodele companiei de extindere ridică probleme de securitate. Software-ul Huawei este mai plin de reclame decât alte telefoane, ceea ce este enervant atunci când cheltuiți mulți bani pe unul dintre telefoanele lor.

Camera lui Huawei P50 Pro este un atu grozav. La fel ca Samsung Galaxy S22 Ultra, vă permite să faceți zeci de fotografii de înaltă calitate, indiferent unde vă aflați.

Când utilizați zoom-ul pe Huawei P50 Pro, acuratețea culorilor nu este cea mai bună. Dar, în ciuda acestui fapt, camera principală este încă excelentă. Mi-aș dori să existe mai multe telefoane precum Huawei P50 Pro care nu sunt uriașe, dar au un zoom periscopic puternic. Cu toate acestea, acest telefon este greu de recomandat cumpărătorului mediu, mai ales la prețul actual.

Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

vexio.ro

P 50 PRO

VEZI PRETURI

Huawei P50 Pocket

Anul trecut a fost un an mare pentru smartphone-urile pliabile. Companii precum Samsung și Huawei aduceau îmbunătățiri majore tehnologiei, în timp ce companii precum Xiaomi și Oppo făceau versiuni mai accesibile, care erau disponibile pentru mai mulți oameni.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Se pliaz[ ușor, complet și stă bine în buzunar
 • Display-ul interior calitativ
 • Se încarcă foarte repede
 • EMUI 12 destul de puternic chiar și fără google

CONTRA

 • Nu are rating de protecție la apă
 • Bateria nu ține foarte mult
 • Fără 5G

Huawei P50 Pocket este un dispozitiv mic, de formă pătrată, care se pliază în jumătate. Spre deosebire de primele trei pliabile de la Huawei, care erau pliabile mari asemănătoare unei cărți, P50 Pocket primește o formă cu clapetă, ceea ce înseamnă că este ca o placă dreptunghiulară de „dimensiune normală” cu un punct de pliere orizontal.

Samsung are deja un telefon care se pliază în jumătate ca Huawei P50 Pocket, dar Huawei P50 Pocket are câteva îmbunătățiri hardware.

Huawei P50 Pocket seamănă cu un smartphone obișnuit subțire când este desfășurat, cu o grosime de 7,2 mm. Ecranul său de 6,9 inci este puțin mai mare decât aproape orice smartphone nepliabil recent, dar are un raport de aspect alungit de 21:9 care îl face să nu fie prea greu de manevrat. Ecranul arată grozav, cu rezoluție quad HD și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. De asemenea, nu prezintă cu adevărat o cută în punctul de pliere, spre deosebire de cei de la Samsung. Cuta mult mai puțin vizibilă nu este o caracteristică nouă, deoarece Huawei, Oppo și Motorola au folosit toate tehnologii similare în dispozitivele anterioare: există o mică cavitate în formă de picătură de apă în interiorul balamalei în care se pliază ecranul și acest lucru face o pliul mai puțin dur.

Huawei P50 Pocket este un telefon grozav, dar există o mare problemă care îl împiedică să fie la fel de popular ca și alte telefoane precum iPhone 13. Nu mă refer la situația Google, care este enervantă, dar nu imposibil de rezolvat.

P50 Pocket costă o mulțime de bani. Prețurile sunt mult mai mari decât ceea ce percepe Samsung pentru telefonul său Galaxy Z Flip 3 și, de asemenea, mai mari decât cele pe care alte companii îl percep pentru dispozitivele lor pliabile cu ecran mare.

Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

vexio.ro

P 50 Pocket

VEZI PRETURI

Huawei P30 Pro

Există două moduri principale prin care smartphone-urile se pot îmbunătăți în continuare: camera foto și bateria. HUAWEI P30 Pro face ambele lucruri mai bine decât orice alt telefon. Avantajele sale sunt aproape nedrepte în comparație cu alte telefoane.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Design atractiv
 • Camere foarte bune
 • Are acces la serviciile google

CONTRA

 • Partea hardware se învechește
 • Nu are mufă jack

Dacă sunteți de acord să utilizați un telefon mai vechi care nu are cele mai noi funcții, P30 Pro va funcționa în continuare bine.

Designul telefonului este încă foarte bun, display-ul este grozav și camerele sunt excelente, chiar și astăzi. Prețurile au scăzut de când a fost lansat la începutul anului 2019 și are o valoare excelentă în comparație cu multe alte telefoane emblematice.

Dacă vrei să cheltuiești mai puțini bani, Huawei P30 este o opțiune bună. Nu este la fel de bun ca iPhone, dar este mai ieftin.

Seria de telefoane P30 este ultima pe care o recomandăm pentru cea mai largă gamă de utilizatori. Acest lucru se datorează faptului că a fost anunțat înainte ca Huawei să fie inclus pe lista de blocare a comerțului din SUA și Google și-a anunțat decizia de a retrage sprijinul. Prin urmare, seria P30 are încă acces deplin la aplicațiile, serviciile și actualizările de securitate Google.

Vezi review commplet aici


Huawei Mate X2

În războiul telefoanelor pliabile, Huawei nu ia prizoniri. Acesta copiază stilul flexibil al telefonului Samsung și îl îmbunătățește cu ecrane mai mari, camere foto mai bune și o carcasă elegantă.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Perfromanță de ultimă generație
 • Ecran extraordinar
 • Camere incredibile

CONTRA

 • Foarte scump
 • Fără acces la serviciile google
 • Fără rating de rezistența la apă

Din punct de vedere istoric, telefoanele pliabile ale Huawei s-au pliat într-un fel, iar cele ale Samsung s-au pliat în altul. Atât Huawei Mate X, cât și Mate Xs au un singur ecran de tabletă de 8 inchi care se îndoaie când este pliat. Samsung, pe de altă parte, a folosit două ecrane pentru modelele sale Galaxy Fold și Z Fold 2: un ecran pliabil spre interior și altul ecran exterior fix.

Huawei Mate X2 este un telefon grozav care demonstrează că dispozitivele pliabile pot fi atât durabile, cât și oferă o experiență excelentă pentru utilizator.

Mate X2 este un smartphone foarte de nișă care nu este recomandat decât dacă nu vă bazați pe Google și aveți mulți bani. Acest lucru se datorează faptului că este foarte scump și nu are suport Google.

Acest telefon pliabil este un reper important în dezvoltarea tehnologiei ecranului pliabil și oferă o privire la ceea ce ne putem aștepta de la marii producători de telefoane în viitorul apropiat.


Huawei P40 Pro

HUAWEI P40 Pro este o rafinare a designului lui P30 Pro, cu accent pe cameră. Cu un senzor de cameră mai mare, un ecran de 90 Hz și elemente interne actualizate, P40 Pro este un telefon grozav. Cu toate acestea, lipsa serviciilor Google afectează atractivitatea generală a telefonului.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Perfromanță de ultimă generație
 • Autonomie mare
 • Camere incredibile

CONTRA

 • Fără acces la serviciile google
 • Galeria de aplicații limitata

P40 Pro este un telefon excelent care are multe caracteristici impresionante, inclusiv un ecran grozav, o calitate superbă a construcției, o durată de viață incredibilă a bateriei și un sistem de cameră de clasă mondială. Dacă m-ați cere să aleg între P40 Pro și Galaxy S21, aș alege fără ezitare P40 Pro, dacă ar avea acces la serviciile Google.

Pentru cei care nu au nevoie de servicii Google pe smartphone-ul lor, P40 Pro este unul dintre cele mai bune dispozitive de pe piață și îl recomand din toată inima. Acesta este telefonul de cumpărat dacă doriți cea mai bună cameră foto pusă vreodată într-un smartphone.

Pentru persoanele care nu au nevoie de servicii Google, HUAWEI P30 Pro este o alegere excelentă. Telefonul este încă genial și este alimentat de Google.


Huawei P40

P40 este un telefon grozav din multe puncte de vedere. Camera sa este mai bună decât iPhone 11, iar hardware-ul și software-ul se îmbină mai bine decât ne așteptam.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Camera excelenta
 • Dimensiuni potrivite
 • Autonomie incredibilă

CONTRA

 • Fără acces la serviciile google
 • Galeria de aplicații limitata

În ciuda faptului că are mai mulți megapixeli și un zoom mai puternic, Huawei P40 este mai presus decât Samsung Galaxy S20. Cu toate acestea, fără încărcare wireless și un ecran cu rată de reîmprospătare mai mică, pare că sunt prea multe compromisuri pentru a-i susține prețul.

Acesta este un nou tip de telefon emblematic la prețuri accesibile și foarte probabil mulți oameni care doresc funcții performante, dar au un buget limitat, se vor mulțumi cu acest tip de telefon în aceste vremuri dificile din punct de vedere financiar.

Huawei P40 este un telefon de ultimă generație, cu un hardware fantastic, care oferă o experiență uimitoare a camerei, o durată excelentă de viață a bateriei și o varietate de alte funcții de top.

La fel ca orice telefon recent Huawei, P40 este limitat de software-ul său. Interdicția Huawei din SUA a restricționat utilizarea de către compania chineză a aplicațiilor Google Mobile Services, așa că acum oferă o experiență mult mai limitată.

Acest lucru se datorează în mare parte lipsei funcționalității Magazinului Google Play și, deși Huawei AppGallery - magazinul de aplicații alternativ al companiei - oferă o serie de aplicații, este greu pentru Huawei să concureze cu gigantul Google la care mulți dezvoltatori s-au abonat ani de zile.

Merită cumpărat dacă…

Ai nevoie de o baterie cu durată lungă de viață.

Durata de viață a bateriei Huawei P40 este impresionantă. Dacă folosiți telefonul mai mult sau mai puțin, veți beneficia de cel puțin o zi întreagă de baterie.

Ai nevoie de o cameră bună.

Camera lui Huawei P40 nu este cea mai bună de pe piață în acest moment, dar este impresionantă pentru prețul dispozitivului și va putea face niște fotografii fenomenale care vă vor îmbunătăți contul de instagram Instagramul.

Vrei multă putere.

Dacă aveți nevoie de un telefon cu specificații interne impresionante, poate doriți să luați în considerare acest telefon. Nu a dat semne de slăbiciune oricât de intens ar fi fost folosit.

Nu merită cumpărat dacă…

Vrei să poți folosi aplicațiile Google.

Atunci când decideți dacă să achiziționați Huawei P40, este important să aveți în vedere că acesta nu are acces la Google Play Store sau la diverse aplicații Google. Acest lucru ar putea limita experiența dvs. cu telefonul.

Aveți nevoie de cea mai bună cameră pe care o poate oferi huawei

P40 Pro și P40 Pro Plus au inclusă o tehnologie mai bună a camerei în comparație cu Huawei P40. Dacă ești disperat după un telefon Huawei și vrei cea mai bună cameră posibilă, va trebui să cheltuiești mai mult pe unul dintre ele.

Găsești utilă încărcarea wireless.

După o analiză atentă, Huawei a decis că încărcarea wireless nu este o caracteristică necesară pentru Huawei P40. Dacă sunteți în căutarea unui telefon care poate fi încărcat fără fir, poate doriți să luați în considerare P40 Pro sau un alt telefon Android.


Huawei P40 PRO Plus

P40 Pro+ este un telefon grozav cu unele dintre cele mai bune camere disponibile. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să-l cumpărați decât dacă sunteți interesat în mod special de caracteristicile camerei și aveți la dispoziție un alt dispozitiv pentru a fi utilizat pentru aplicații care nu sunt compatibile cu Pro+.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Camera excelenta
 • Display frumos
 • Performanțe foarte bune

CONTRA

 • Scump
 • Fără acces la serviciile Google

Dacă sunteți în căutarea unui telefon de top, Huawei P40 Pro este o opțiune grozavă. Are un design luxos, o autonomie de lungă durată a bateriei și o cameră incredibilă.

Acest telefon nu este totuși recomandat pentru utilizatorul obișnuit, deoarece nu are Google Mobile Services. Aceasta înseamnă că telefonul nu are acces la aplicații populare pentru Android, cum ar fi Magazinul Google Play, YouTube, Gmail și altele.

Durata de viață a bateriei Huawei P40 Pro este impresionantă. Poate dura o zi întreagă cu ușurință și este chiar mai durabil decât multe alte dispozitive de pe piață.

Huawei P40 Pro vine cu un preț ridicat și, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai puțin costisitoare, cu tente de high-end, există alte câteva opțiuni convingătoare.

Huawei Nova 10 Pro

Hardware-ul Huawei este impresionant, în special camera principală pentru selfie și designul zvelt. Cu toate acestea, lipsa suportului 5G și a software-ului oficial Google reține Nova 10 Pro în pozițiile din spate.

\Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android


PRO

 • Camera selfie excelentă
 • Camera spate performantă
 • Subțire și ușor

CONTRA

 • Fără 5G
 • Fără acces la serviciile Google
 • Fără rating de rezistență la apă

HUAWEI nova 10 este un smartphone de gamă medie bun, care oferă un design atractiv, camere excelente și încărcare rapidă.

Îi lipsesc serviciile Google, dar există soluții pentru accesarea aplicațiilor care nu sunt disponibile în HUAWEI AppGallery.

Principala competiție pentru HUAWEI nova 10 este nova 9 anterior, care are un preț mai accesibil și are hardware aproape identic.

Principala diferență dintre cele două este noua cameră ultrawide de 60 de megapixeli de pe nova 10, în timp ce nova 9 are o cameră selfie lată de 32 de megapixeli. Cât de mult cântăresc aceste diferențe în decizia finală de cumpărare va varia de la persoană la persoană.

Deși sunt disponibile multe alte dispozitive cu 5G și GMS, Nova 10 are încă o serie de specificații fiabile care îl fac un competitor puternic.

Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

totalconvert.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

flanco.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

mobino.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
Pareri Telefoane Huawei | Top 2023 | Android

flip.ro

Telefoane Huawei

VEZI PRETURI
poza profil alex p

Alex P.

🍳 🏆 🏠 💱

Salut! Sunt Alex și sunt pasionat de cele mai noi gadgeturi și accesorii, dispozitive inteligente și inovații. Explorez lumea tehnologiei cu entuziasm și o abordare critică.

HUAWEI TOP 2023
SMARTPHONE

Huawei P Smart 2019 Pareri | Pret | Specificatii | Romana

TROTINETA

Trotineta Lenovo M2 | Review | Română