icon cautare in site
CUPRINS
    Semrush gratis Pro pentru 30 de zile

    SEMrush este o platformă online de marketing digital și un instrument de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) care oferă o gamă largă de funcționalități și resurse pentru a ajuta utilizatorii să analizeze și să îmbunătățească performanța site-urilor lor pe internet.

    SEMrush este utilizat de profesioniștii din domeniul SEO, al marketingului de conținut și al publicității online, precum și de întreprinzători și proprietari de site-uri web.


    Cum obții varianta gratuită pentru 30 de zile

    1. Accesează motorul de căutare google și caută “Ahrefs 7 days free trial”

      În urma acestei căutari vei obține printre primele rezultate două site-uri deținute de semrush.

    semrush gratis

    1. Accesează site-ul DemandSage și în pagină vei vedea un panou cu un buton portocaliu pe care scrie “Get 30 Days Semrush Free Trial Now”

    semrush gratis

    1. În continuare va trebui să îți faci un cont sau să te loghezi dacă ai deja unul.

      Atenție, dacă ai beneficiat odată de această ofertă nu va mai merge a doua oară în cadrul aceluiași cont.

    2. După logare îți va apărea pagina de ofertă unde va trebui să adaugi datele cardului.

      În dreapta, în cadranul sumar al plății vei vedea că în mod normal valoarea unei luni de abonament este de 142,74 $ însă astăzi vei beneficia de costuri zero. Today’s charge: 0.00$”.

      semrush gratis

    3. Înainte de expirarea celor 30 de zile renunță la abonament și asta e tot.

    În 30 de zile poți să îți analizezi competitia, să salvezi zeci de sheet-uri ce conțin cuvinte chei și multe altele.


    Ce poti face cu Semrush

    Cu SEMrush, puteți obține informații despre cuvintele cheie, backlink-urile, traficul organic și plătit, pozițiile în clasamentele motoarelor de căutare și multe altele.

    Unele dintre funcționalitățile oferite de SEMrush includ:

    1. Cercetarea cuvintelor cheie: SEMrush ajută utilizatorii să identifice cuvinte cheie relevante și să analizeze concurența pentru a-și optimiza conținutul și strategia SEO.
    2. Analiza concurenței: Utilizatorii pot analiza strategiile de marketing ale competitorilor, inclusiv cuvinte cheie, backlink-uri și traficul lor organic și plătit.
    3. Auditul site-ului: SEMrush oferă un audit detaliat al site-ului care identifică problemele tehnice și de conținut care pot afecta performanța SEO.
    4. Monitorizarea pozițiilor în clasamentele motoarelor de căutare: Utilizatorii pot urmări pozițiile cuvintelor cheie și evoluția clasamentelor în timp.
    5. Analiza backlink-urilor: SEMrush permite analiza și monitorizarea backlink-urilor pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire a profilului de link-uri.
    6. Planificarea publicității plătite: Utilizatorii pot analiza și optimiza campaniile publicitare plătite pe Google Ads, Facebook Ads și alte platforme.

    Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile oferite de SEMrush. Platforma este în continuă dezvoltare, adăugând în mod regulat noi funcționalități și resurse pentru a răspunde nevoilor în creștere ale utilizatorilor săi.

    SEO SEMRUSH GRATIS
    FINANCIAR

    Acțiuni la bursă | ghid de investiții pentru începători

    MICROJOBURI

    Cele mai bune practici pentru comunicarea eficientă cu clienții pe Fiverr