FINANCIAR

✒️ Victoria Aelenei

Ce este inflatia si cum iti afectează finatele personale?

Ce este inflația? Află cum creșterea prețurilor îți afectează buzunarul și descoperă metode eficiente de a-ți asigura stabilitatea financiară pe termen scurt și lung.

📅 Nov 03, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Cum se formează bulele speculative și impactul lor asupra economiei?

Explorează formarea bulelor speculative și înțelege factorii care contribuie la acest fenomen. Află cum să identifici semnele timpurii și să minimizezi riscuri.

📅 Nov 02, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Ștergerea din Biroul de Credite - Cum să îți Îmbunătățești Scorul de Credit Rapid

Aflați cum să vă ștergeți din Biroul de Credite și să vă îmbunătățiți scorul de credit. Sfaturi utile, proceduri legale și multe altele pentru a vă asigura independența financiară.

📅 May 16, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Acțiuni la bursă | ghid de investiții pentru începători

Descoperă cum să investești în acțiuni pe bursă cu acest ghid esențial pentru începători, care te va învăța despre acțiuni, piața bursieră și strategii pentru a-ți crește investițiile.

📅 Apr 27, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Fondul de Urgență: Siguranța ta Financiară în Situații Neprevăzute

Află de ce este important să ai un fond de urgență, cum să stabilești dimensiunea potrivită a acestuia și cum să îl construiești pentru a-ți asigura stabilitatea financiară în situații neprevăzute.

📅 Apr 24, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Învățarea prin exemplu: Educația financiară pentru copii

Descoperă cum să îți înveți copiii despre educația financiară prin metoda învățării prin exemplu, abordând teme precum economisirea, investițiile și responsabilitatea financiară.

📅 Apr 24, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Ce este un ETF? O introducere simplă pentru investitorii începători

Învață despre ETF-uri printr-un ghid simplu și prietenos, care explică conceptele de bază și te ajută să înțelegi cum poți folosi ETF-urile în portofoliul tău de investiții.

📅 Apr 24, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Bugetul personal: Cum să-ți gestionezi eficient finanțele

Vezi aici un ghid în 6 pași despre cum să-ți gestionezi eficient finanțele prin crearea unui buget personal adaptat nevoilor tale, pentru a-ți controla veniturile, cheltuielile și a atinge obiectivele financiare.

📅 Apr 24, 2023
✒️ Happy Money

Înțelegerea ratei totale de costuri: Ce trebuie să știți despre taxele de investiție

TER reprezintă suma totală a cheltuielilor suportate de fond, inclusiv taxele de administrare, costurile administrative și alte cheltuieli de exploatare.

📅 Feb 28, 2023
✒️ Victoria Aelenei

Cum te ajuta Dollar Cost Average (DCA) să îți crești portofoliul

DCA este o strategie care implică investirea unei sume fixe de bani într-un activ sau într-un grup de active la intervale regulate, indiferent de condițiile actuale de piață.

📅 Feb 28, 2023