CASA SI GRADINA

✒️ Alex P.

Bosh EasyDrill 1200 Review | Pareri | Autofiletanta

Bosch EasyDrill 1200 este o mașină de găurit și înșurubat excelentă pentru utilizatorul casnic și proiectele DIY. Cu un design compact și ergonomic, funcționalitate 2-în-1 și un acumulator cu încărcare rapidă, acest produs oferă un raport calitate-preț foarte bun.

📅 Apr 12, 2023
✒️ Alex P.

Review BroadLink RM4 Pro | Pareri | Telecomandă universală inteligentă

Cu un design compact și elegant, compatibilitate extinsă și integrare cu sistemele smart home, acest produs se dovedește a fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și simplifice viața.

📅 Apr 01, 2023
✒️ Alex P.

Masina de spalat Heinner Pareri | Review | Top

Te-ai uitat la o mașină de spălat Heinner? Află mai multe despre aceasta din recenziile clienților și analizele experților. Acest ghid compară diferite modele și evaluează valoarea produselor.

📅 Mar 04, 2023
✒️ Alex P.

Pot Modulele Sonoff Funcționa Fără Internet?

Pot dispozitivele Sonoff funcționa fără internet? Da, acestea pot funcționa autonom datorită modului LAN. Acest articol explorează funcționalitățile Sonoff, utilizarea aplicației eWeLink, firmware-ului Tasmota și integrarea cu Home Assistant pentru functionarea fără internet.

📅 Jun 06, 2023
✒️ Alex P.

Iluminat Inteligent: Ghidul Esențial pentru Casa Ta

Explorați pașii esențiali pentru a crea un sistem de iluminat inteligent în casa dumneavoastră. Transformați-vă locuința într-un spațiu mai sigur și confortabil.

📅 Jun 04, 2023
✒️ Alex P.

Casa Inteligentă: Cum să Creezi un Smart Home Eficient și Practic

Casa inteligentă: un ghid complet pentru automatizarea locuinței. Descoperă tehnologiile moderne și avantajele sistemelor inteligente. Transformă-ți casa într-o locuință conectată!

📅 Jun 04, 2023
✒️ Alex P.

Automatizarea iluminatului cu Home Assistant și releu Sonoff Mini

Descoperă cum să îți automatizezi toate luminile din casă cu Home Assistant și relelul Sonoff Mini. Transformă-ți casa într-o locuință inteligentă cu o singură interfață!

📅 Apr 04, 2023
✒️ Alex P.

Vata Bazaltica vs. Polistiren - Care este cel mai bun izolator?

Descoperă avantajele și dezavantajele vatei bazaltice și polistirenului. Află care este cea mai bună soluție pentru izolarea termică și acustică a locuinței tale.

📅 Jul 28, 2023
✒️ Alex P.

Unde se pune bariera antivapori? Ce este și ce beneficii aduce?

Descoperiți unde se instalează corect bariera antivapori în structura unei clădiri pentru a preveni condensarea și deteriorarea cauzată de umiditate. Afla mai multe...

📅 Jul 28, 2023
✒️ Alex P.

Standardul nZEB și Locuința Pasivă: Viitorul Sustenabil al Construcțiilor

Ce înseamnă standardul nZEB și locuința pasivă. Aflați cum aceste standarde pot reduce consumul de energie, impactul asupra mediului și îmbunătăți calitatea vieții.

📅 Jul 28, 2023
✒️ Home Best

Panouri SIP - Ce Sunt? Randament, Avantaje, Dezavantaje - Preturi

Descoperă avantajele panourilor SIP: rezistență structurală, izolație termică superioară, adaptabilitate la diverse stiluri arhitecturale și rapiditate în construcție.

📅 Jul 27, 2023
✒️ Alex P.

Dezavantaje Vata Bazaltica - Tot Ce Trebuie Să Știi

Explorăm dezavantajele vatei bazaltice: potențiale costuri ridicate, nevoia de manopere specializate, și un ciclu de viață mai scurt. Înțelegeți toate aspectele...

📅 Jul 27, 2023
✒️ Home Best

Riflaj PAL: Ghid Complet pentru Panouri Decorative + Idei Design

Descoperă avantajele riflajului din PAL - soluția durabilă, estetică și accesibilă pentru designul interior. Transformă-ți spațiul cu versatilitate și stil.

📅 Jun 19, 2023
✒️ Alex P.

Păreri și sfaturi Oskar Direct pe Beton: O analiză detaliată

Descoperă experiențele consumatorilor cu Oskar Direct pe Beton. Află dacă acest produs este potrivit pentru nevoile tale de finisare a betonului.

📅 Jun 08, 2023
✒️ Alex P.

Ce este tehnologia Invereter la aerele condiționate?

Descoperiți principalii producători de aparate de aer condiționat cu inverter: Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Samsung, și Toshiba. Aflați despre eficiența și caracteristicile lor distincte

📅 May 20, 2023
✒️ Home Best

Ce este vata bazaltica? Izolatorul Ideal Pentru Constructii

Descoperă ce este vata bazaltică, un material izolator de top, oferind izolare termică și fonică superioară. Perfectă pentru construcții durabile.

📅 May 20, 2023
✒️ Home Best

Terase din lemn lipite de casa | Preturi | Fa singur!

Terasa din lemn lipita de casa construită în regim propriu - descoperă pașii necesari și inspirația din spatele creării unui spațiu relaxant, personalizat și aproape de natură, perfect pentru petrecerea timpului liber în aer liber.

📅 Apr 01, 2023
✒️ Home Best

Riflaje pentru exterior - Materiale, avantaje și idei de utilizare

Descoperă secretele riflajelor exterioare - materiale durabile, avantaje și idei de utilizare pentru a îmbunătăți estetica și funcționalitatea spațiilor tale exterioare.

📅 Mar 19, 2023
✒️ Home Best

Riflaj de aluminiu: avantaje, aplicații și sfaturi pentru instalare

Riflajul din aluminiu, un material modern și durabil pentru amenajări exterioare și interioare, învățând despre avantajele sale, aplicațiile și sfaturile utile pentru instalare.

📅 Mar 19, 2023
✒️ Home Best

Riflaje din WPC: Descoperă avantajele, aplicațiile și WPC vs. Lemn

Descoperă avantajele și aplicațiile riflajelor din WPC, un material ecologic și durabil. Află cum riflajele din WPC se compară cu riflajele tradiționale din lemn sau aluminiu.

📅 Mar 18, 2023
✒️ Home Best

Board and Batten: o soluție simplă dar de efect

Descoperă cum să creezi efecte superbe în designul interior folosind riflajul Board and Batten din MDF. Află pașii de instalare și finisare, cum să alegi culorile potrivite și ce avantaje.

📅 Mar 18, 2023
✒️ Radu

Riflaje Lemn - Cum sa iti faci singur si ieftin?

Riflajul din lemn - printre ultimele trenduri în amenajarea spatiilor interioare. Acesta se poate construi din PAL, MDF, Placaj sau Lemn masiv.

📅 Mar 15, 2023
✒️ Home Best

Ce sunt întrerupătoarele kinetice și cum să le utilizezi?

Schimbă poziția unui întrerupător fără să spargi pereții. Întrerupătoarele kinetice sunt dispozitive care acționează fără fire și fără baterii.

📅 Mar 13, 2023
✒️ Home Best

Arta decorării cu hârtie - Descoperă fascinanta lume a paper craft-ului

Dacă îți place să creezi cu mâinile tale, cu puțină hârtie colorată și diverse tehnici de tăiere și asamblare, poți crea obiecte de artă care vor transforma orice încăpere într-un spațiu unic și personal.

📅 Mar 10, 2023
✒️ Home Best

Licheni stabilizați - design interior ecologic și estetic

Lichenii stabilizați, organisme minuscule care cresc pe pietre, scoarțe de copaci și alte suprafețe, pot fi aduși în casă pentru a crea un aspect natural și plăcut.

📅 Mar 09, 2023
✒️ HomeBest

Consum plita inductie | Inducție vs. Gaz | Calculator Consum

Ce consum are o plită pe inducție? Alegem varianta pe inducție sau cea pe gaz? Vezi în acest articol si un calculator de consum.

📅 Mar 07, 2023
✒️ Homes

Casuțe din container | Inovatoare si durabile

Căsuțele din containere sunt o formă inovatoare și modernă de construcție prin care un container maritim se transformă în locuință.

📅 Mar 06, 2023
✒️ Alex P.

Ce este al saselea simt la electrocasnice?

Al saselea simt la electrocasnice este capacitatea acestora de a detecta și reacționea în anumite condiții sau situații.

📅 Mar 06, 2023