icon cautare in site
CUPRINS
    Noile modele Nokia C22 si C32 - 3 zile de baterie

    Nokia a anunțat două noi completări la seria sa C de telefoane la prețuri accesibile - Nokia C32 și Nokia C22. Cu aceste noi modele, Nokia își continuă angajamentul de a oferi dispozitive de calitate la prețuri accesibile pentru toată lumea.


    Specificații

    Nokia C32 este primul din seria C care dispune de o cameră de 50 MP. De asemenea, este construit cu materiale de înaltă calitate, inclusiv sticlă pe față și pe spate. C32 și C22 sunt, de asemenea, proiectate pentru a fi rezistente la praf și apă.

    C32 și C22 de la Nokia au ambele un LCD HD+ de 6,5 inchi cu sticlă 2,5D ușor curbată în față. O altă trăsătură comună este bateria de 5.000 mAh cu încărcare de 10 W și pretenția de rezistență de până la trei zile. Nokia spune că durata de viață a bateriei este ajutată de gestionarea economisirii bateriei alimentată de AI.

    Nokia C32

    Nokia C32 vine echipat cu un scaner de amprentă montat lateral, o cameră principală de 50 MP cu modul noapte, modul portret și HDR automat și o cameră macro dedicată de 2 MP. În față, există un selfie shooter de 8 MP care acceptă deblocarea facială chiar și cu o mască.

    Nokia C32 este un telefon puternic care poate rula mai multe aplicații simultan. Are mult spațiu de stocare pentru imagini, videoclipuri și fișiere.

    Telefonul Nokia C32 rulează Android 13, iar compania s-a angajat să ofere actualizări trimestriale de securitate timp de doi ani.

    Pretul de start pentru Nokia C32 ar fi $129 și vine în culorile Charcoal, Autumn Green și Beach Pink.

    Nokia C22

    Nokia C22 este un telefon de gamă inferioară care are un panou din plastic pe spate și un scaner de amprente încorporat.

    Camera din spate are un senzor principal de 13 MP și un senzor macro de 2 MP, în timp ce camera frontală împarte același senzor selfie de 8 MP care poate debloca telefonul chiar și cu o mască pusă.

    Nokia C22 vine cu 2 GB sau 3 GB de RAM și 64 GB de stocare, care poate fi extins prin slotul microSD.

    Nokia C22, disponibil în culorile Midnight Black și Sand, va avea un preț de vânzare de aproximativ 109 EUR.

    NOKIA C22 C32
    STIRI

    Galaxy s10 Lite, Galaxy Note 10 Lite Pareri | Specificatii | Culori

    MICROJOBURI

    Microjoburile în România | Bani pentru servicii online