icon cautare in site
CUPRINS
8.5

SCOR: bosh easy drill 1200

Bosch EasyDrill 1200 este o mașină de găurit și înșurubat excelentă pentru utilizatorul casnic și proiectele DIY. Cu un design compact și ergonomic, funcționalitate 2-în-1 și un acumulator cu încărcare rapidă, acest produs oferă un raport calitate-preț foarte bun.

DESIGN ȘI ERGONOMIE90

PERFORMANTĂ75

AUTONOMIE BATERIE90

PRET85


PRO

 • Ușor de manevrat datorită designului compact și ergonomic
 • Acumulatorul se încarcă rapid și are o durată de viață îndelungată
 • Funcționalitate 2-în-1 pentru găurire și înșurubare
 • Indicatorul de nivel al bateriei este util și ușor de citit
 • Cuplul reglabil oferă o precizie sporită în funcție de aplicație

CONTRA

 • Puterea nu este suficientă pentru sarcinile grele sau materialele foarte dure
 • Prețul poate fi un pic mai ridicat în comparație cu alte modele similare de pe piață

SPECIFICATII CHEIE

 • Design compact și ergonomic
 • Acumulator cu încărcare rapidă
 • Funcție de găurire și înșurubare cu 2 trepte
 • Indicator de nivel al bateriei
 • Înșurubător cu cuplu reglabil în 20 de trepte

VERDICT

Bosh EasyDrill 1200 Review | Pareri | Autofiletanta

Per ansamblu, Bosch EasyDrill 1200 este o mașină de găurit și înșurubat excelentă pentru uz casnic și proiecte DIY. Cu un design compact și ergonomic, funcționalitate 2-în-1 și un acumulator cu încărcare rapidă, acest produs oferă un rap ort calitate-preț bun. Cu toate acestea, pentru sarcinile mai grele și materialele extrem de dure, s-ar putea să fie necesar un model mai puternic. Dacă sunteți în căutarea unei scule electrice fiabile și ușor de utilizat pentru proiectele casnice, Bosch EasyDrill 1200 este cu siguranță o opțiune demnă de luat în considerare.

Bosh EasyDrill 1200 Review | Pareri | Autofiletanta

Am achiziționat acum vreo doi ani o mașină de găurit și înșurubat Bosch EasyDrill 1200 și am decis să împărtășesc experiența mea cu acest produs. Cu un nume de încredere în industria sculelor electrice, Bosch este cunoscut pentru calitatea și durabilitatea produselor sale, iar acest model nu dezamăgește.

OFERTA

Bosh EasyDrill 1200 Kit

ACUMULATORI

Bosch EasyDrill 1200, cu 2 acumulatori


Bosh EasyDrill 1200

Am folosit Bosch EasyDrill 1200 în diverse proiecte casnice și DIY și am fost impresionat de modul în care autofiletanta s-a descurcat.

În acest review, voi analiza patru caracteristici principale ale produsului: design și ergonomie, performanță, durată de viață a bateriei și preț. În plus, voi discuta și despre alte aspecte ale acestui dispozitiv.


Design si ergonomie

Începând cu designul și ergonomia, Bosch EasyDrill 1200 are un design compact și elegant.

Greutatea sa redusă și mânerul ergonomic înseamnă că este ușor de manevrat și confortabil de utilizat chiar și în timpul proiectelor mai lungi.

Am apreciat faptul că îmi puteam menține o priză fermă asupra instrumentului fără a simți oboseală sau disconfort în mâini și încheieturi.

Dimensiunile sale reduse mi-au permis să lucrez în spații restrânse, fapt care ar fi fost dificil de accesat cu un model mai mare.

bosh easy drill 1200


Performanță

În ceea ce privește performanța, Bosch EasyDrill 1200 oferă o viteză maximă de 1650 RPM și un cuplu reglabil în 20 de trepte, ceea ce îl face suficient de versatil pentru a face față majorității sarcinilor casnice și a proiectelor DIY.

Cu toate acestea, acest model nu este conceput pentru sarcini extrem de grele sau pentru materiale foarte dure.

Am descoperit că se descurcă bine la înșurubarea și găurirea lemnului (incluzând PAL-ul și MDF-ul), plasticului și metalelor moi, dar nu este ideal pentru beton sau oțel.

Totuși, pentru majoritatea utilizatorilor, acest nivel de performanță ar trebui să fie suficient.


Autonomie baterie

Bateria de 12 V și 1,5 Ah inclusă este unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv.

Acumulatorul cu încărcare rapidă se încarcă într-un timp scurt și oferă o durată de viață îndelungată, astfel încât să nu rămâi în pană de energie în mijlocul unui proiect.

De asemenea, apreciez indicatorul de nivel al bateriei, care mă ajută să monitorizez starea acumulatorului și să știu când este timpul să îl încarc.

În funcție de intensitatea și durata utilizării, bateria poate dura pentru mai multe ore de lucru continuu.


Preț

În ceea ce privește prețul, Bosch EasyDrill 1200 se situează într-un segment mediu al pieței.

OFERTA

Bosh EasyDrill 1200 Kit

ACUMULATORI

Bosch EasyDrill 1200, cu 2 acumulatori

Deși prețul său poate fi un pic mai ridicat în comparație cu alte modele similare, calitatea generală a produsului și caracteristicile sale justifică investiția.

Bosch este cunoscut pentru durabilitatea și fiabilitatea produselor sale, iar acest model nu face excepție.

La momentul recenziei prețul variantei cu valiză și surubelniță cu cap dublu este în jur de 420 Ron.


Alte aspecte

Pe lângă cele menționate mai sus, Bosch EasyDrill 1200 prezintă și alte avantaje care îl diferențiază de competitori.

Unul dintre acestea este capul surubelniței duble, care oferă o flexibilitate suplimentară atunci când lucrez cu diferite tipuri de șuruburi.

De asemenea, autofiletanta vine cu o valiză de transport robustă și convenabilă, care facilitează depozitarea și transportul instrumentului și a accesoriilor sale.

Un alt aspect important este siguranța în utilizare. Bosch EasyDrill 1200 dispune de o frână electrică care oprește imediat rotația axului atunci când eliberezi declanșatorul.

Această caracteristică contribuie la prevenirea accidentelor și îmbunătățește controlul asupra instrumentului.

În ceea ce privește zgomotul și vibrațiile, Bosch EasyDrill 1200 nu este cel mai silențios instrument de pe piață, dar nici nu este neobișnuit de zgomotos.

Nivelul de zgomot este acceptabil pentru utilizarea într-un mediu casnic, iar vibrațiile sunt reduse în mare parte datorită designului ergonomic și materialelor de calitate.

Un aspect care ar putea fi îmbunătățit este iluminarea LED a zonei de lucru. Deși Bosch EasyDrill 1200 dispune de o lumină LED pentru a ilumina zona de lucru, aceasta nu este întotdeauna suficientă, în special în condiții de iluminare slabă.

Aș recomanda utilizarea unei surse de lumină suplimentare atunci când lucrezi în astfel de condiții.


Păreri utilizatori

După ce am analizat și părerile altor utilizatori, am observat că majoritatea recenziilor sunt pozitive, însă există și câteva critici legate de anumite aspecte ale Bosch EasyDrill 1200. În continuare voi prezenta câteva exemple de recenzii pozitive și negative.


Recenzii pozitive:

Ana: “Am cumpărat Bosch EasyDrill 1200 pentru a realiza diverse proiecte casnice și sunt foarte mulțumită de performanța sa. Este ușor de manevrat și suficient de puternic pentru toate nevoile mele. În plus, încărcarea rapidă a bateriei este un mare avantaj, deoarece nu trebuie să aștept mult timp pentru ca acumulatorul să fie gata de utilizare.”

Mihai: “Bosch EasyDrill 1200 este un instrument excelent pentru bricolaj și proiecte casnice. Îmi place cuplul reglabil, care îmi permite să înșurubez cu precizie în funcție de materialul pe care lucrez. De asemenea, valiza de transport este foarte utilă și facilitează depozitarea și transportul dispozitivului.”


Recenzii negative:

Ion: “Deși Bosch EasyDrill 1200 este un instrument bun în general, nu este suficient de puternic pentru a găuri în beton. Am încercat să montez câteva rafturi pe peretele de beton și am avut dificultăți în a realiza găurile necesare. Aș recomanda un model mai puternic pentru astfel de sarcini.”

Maria: “Am achiziționat Bosch EasyDrill 1200 în speranța că va fi suficient pentru proiectele mele casnice, dar am observat că bateria se descarcă destul de repede atunci când lucrez la sarcini mai grele. Deși încărcarea rapidă a bateriei este un avantaj, aș prefera o durată de viață mai mare a bateriei pentru a evita întreruperile frecvente în timpul lucrului.”


Așadar, părerile utilizatorilor despre Bosch EasyDrill 1200 sunt în mare parte pozitive, laudând performanța, durabilitatea și caracteristicile de top ale acestui produs.

Cu toate acestea, câțiva utilizatori au menționat că Bosch EasyDrill 1200 nu este suficient de puternic pentru sarcinile grele sau materialele extrem de dure și că durata de viață a bateriei poate fi insuficientă în anumite cazuri.


Concluzie

În concluzie, Bosch EasyDrill 1200 este o mașină de găurit și înșurubat excelentă pentru utilizatorul casnic și proiectele DIY.

Cu un design compact și ergonomic, funcționalitate 2-în-1 și un acumulator cu încărcare rapidă, acest produs oferă un raport calitate-preț foarte bun.

Deși nu este ideal pentru sarcinile extrem de grele sau materialele foarte dure, majoritatea utilizatorilor vor găsi în acest model un instrument fiabil și ușor de utilizat, care își va dovedi valoarea în timp.

poza profil alex p

Alex P.

🍳 🏆 🏠 💱

Salut! Sunt Alex și sunt pasionat de cele mai noi gadgeturi și accesorii, dispozitive inteligente și inovații. Explorez lumea tehnologiei cu entuziasm și o abordare critică.

BOSH EASYDRILL AUTOFILETANTA
ELECTROCASNICE

Cea mai buna placa de par Remington | Review | Pareri | Top 6

ELECTROCASNICE

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 Pareri | Review