Victoria Aelenei - Coach Educatie Financiara

EDUCAȚIE poza profil alex p

Victoria Aelenei

Bucuresti

facebook icon tiktok icon instagram icon

Programeaza oINTALNIRE 1:1
DOMENII

 • EDUCAȚIE
 • FINANCIARĂ
 • PSIHOLOGIE
 • BANI
 • MINDSET
 • FINANȚE
 • INVESTIȚII
 • VENITURI
 • ORGANIZARE
 • HAPPY MONEY
 • ECONOMISIRE

Câteva detalii despre mine.


Poate ai trecut și tu prin momente în care deciziile financiare păreau complicate sau frustrante. Poate ai simțit că banii au control asupra ta, în loc să fie invers. Ei bine, asta m-a determinat să acționez.

Am luat inițiativa de a învăța mai mult despre psihologia banilor și despre modul în care aceasta influențează alegerile noastre financiare.

Eforturile mele au dat naștere proiectului LUXURY MIND, un demers ce se bazează pe fundamente solide de educație financiară și psihologie aplicată. Aici, scopul meu este să iți ofer un înțeles mai profund al propriilor decizii și comportamente financiare.

Și ghici ce? Până acum, am reușit să ajut sute de oameni, așa ca tine, să înțeleagă și să-și îmbunătățească situația financiară.

Prin pasiunea și dedicarea mea, am reușit să formez o echipă excepțională, compusă din peste 30 de consultanți financiari. Acești specialiști împărtășesc aceeași viziune și lucrează impreuna pentru a ajuta oameni din România și din întreaga lume să-și transforme viața prin obiceiuri financiare sănătoase.

Totul a început cu propria mea călătorie - frustrările mele financiare și sentimentul de lipsă de control. Am luat decizia de a învăța, de a evolua și de a practica ceea ce am învățat. Rezultatul? Am realizat că nu eram singura în această situație.

Astfel, s-a născut proiectul LUXURY MIND, care îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți cunoaște personalitatea financiară și pentru a înțelege psihologia care stă în spatele alegerilor tale financiare.


Articolele mele.

Ce este inflatia si cum iti afectează finatele personale?

Ce este inflația? Află cum creșterea prețurilor îți afectează buzunarul și descoperă metode eficiente de a-ți asigura stabilitatea financiară pe termen scurt și lung.

Cum se formează bulele speculative și impactul lor asupra economiei?

Explorează formarea bulelor speculative și înțelege factorii care contribuie la acest fenomen. Află cum să identifici semnele timpurii și să minimizezi riscuri.

Ștergerea din Biroul de Credite - Cum să îți Îmbunătățești Scorul de Credit Rapid

Aflați cum să vă ștergeți din Biroul de Credite și să vă îmbunătățiți scorul de credit. Sfaturi utile, proceduri legale și multe altele pentru a vă asigura independența financiară.

Acțiuni la bursă | ghid de investiții pentru începători

Descoperă cum să investești în acțiuni pe bursă cu acest ghid esențial pentru începători, care te va învăța despre acțiuni, piața bursieră și strategii pentru a-ți crește investițiile.

Fondul de Urgență: Siguranța ta Financiară în Situații Neprevăzute

Află de ce este important să ai un fond de urgență, cum să stabilești dimensiunea potrivită a acestuia și cum să îl construiești pentru a-ți asigura stabilitatea financiară în situații neprevăzute.

Învățarea prin exemplu: Educația financiară pentru copii

Descoperă cum să îți înveți copiii despre educația financiară prin metoda învățării prin exemplu, abordând teme precum economisirea, investițiile și responsabilitatea financiară.

Ce este un ETF? O introducere simplă pentru investitorii începători

Învață despre ETF-uri printr-un ghid simplu și prietenos, care explică conceptele de bază și te ajută să înțelegi cum poți folosi ETF-urile în portofoliul tău de investiții.

Bugetul personal: Cum să-ți gestionezi eficient finanțele

Vezi aici un ghid în 6 pași despre cum să-ți gestionezi eficient finanțele prin crearea unui buget personal adaptat nevoilor tale, pentru a-ți controla veniturile, cheltuielile și a atinge obiectivele financiare.

Independența financiară | Ce inseamnă? | Calculator

Independenta financiara este capacitatea de a te intretine financiar fara a te baza pe un salariu traditional sau pe o sursa de venit

Cum te ajuta Dollar Cost Average (DCA) să îți crești portofoliul

DCA este o strategie care implică investirea unei sume fixe de bani într-un activ sau într-un grup de active la intervale regulate, indiferent de condițiile actuale de piață.