icon cautare in site
CUPRINS
Cea mai buna placa de par Remington | Review | Pareri | Top 6

Cea mai buna placa de par Remington este: Remington S9500 Pearl, urmata indeaproape de Remington S5505 1” Anti-Static Flat Iron, Remington S8590 Keratin Therapy Pro, Remington S7300 Wet2Straight, Remington S9100 PROluxe și Remington Pro 2-in-1 Heated Straightening Brush CB7480.


Cea mai buna placa de par remington - Remington S9500 Pearl

Motivul pentru care Remington S9500 Pearl este câștigătorul se datorează combinației dintre performanța excelentă, tehnologia avansată și recenziile pozitive ale clienților.

9.5
Locul 1

Remington S9500 Pearl

Plăcile de păr cu perle ceramice ale S9500 asigură o alunecare lină și o distribuție uniformă a căldurii, protejând părul și prevenind deteriorarea.

Încălzirea rapidă și controlul precis al temperaturii, cu o gamă de temperaturi între 150°C și 235°C, permit adaptarea optimă la diferite tipuri și texturi de păr.

Citește și: Dyson Corrale HS03 - Placa de par Wireless de Performanta Inalta

În plus, funcția de oprire automată după 60 de minute adaugă un nivel suplimentar de siguranță și confort în utilizare.

Remington S9500 Pearl a primit recenzii foarte bune de la clienți pentru capacitatea sa de a îndrepta părul într-un mod eficient și rapid, indiferent de textura părului.

De asemenea, această placă de păr este apreciată pentru durabilitatea sa și pentru faptul că oferă rezultate salon-like chiar și pentru utilizatorii casnici.

Aceste caracteristici, combinate cu un design elegant și o reputație de încredere a mărcii Remington, fac ca Remington S9500 Pearl să fie un clar câștigător în comparație cu celelalte plăci de păr analizate în acest articol.

Vezi si: Remington S9500 Pro - review detaliat


Top 6 plăci de par Remington

9.5
Locul 1

Remington S9500 Pearl

9.0
Locul 2

Remington S5505 1” Anti-Static Flat Ironl

8.5
Locul 3

Remington S8590 Keratin Therapy Pro

8.3
Locul 4

Remington S7300 Wet2Straight

8.0
Locul 5

Remington S9100 PROluxe

7.8
Locul 6

Remington Pro 2-in-1 Heated Straightening Brush CB7480


Locul 1 - Remington S9500 Pearl

Remington S9500 Pearl este o placă de păr de înaltă calitate cu plăci ceramice cu perle pentru o alunecare netedă și protecție împotriva deteriorării părului.

9.5
Locul 1

Remington S9500 Pearl

Specificații

 • Plăci ceramice cu perle,
 • încălzire în 10 secunde,
 • control al temperaturii de la 150°C până la 235°C,
 • funcție de blocare a temperaturii,
 • oprire automată după 60 de minute.

Pro si Contra


PRO

 • Alunecare ușoară
 • Încălzire rapidă
 • Control al temperaturii

CONTRA

 • Poate fi prea fierbinte pentru părul fin sau deterioarat

Păreri ale clienților

Păreri pozitive ★★★★★

Încălzire rapidă: Utilizatorii apreciază timpul scurt de încălzire al plăcii, care le permite să o folosească aproape imediat după pornire.

Performanță bună: Mulți utilizatori sunt mulțumiți de rezultatele obținute în îndreptarea părului și de faptul că acestea durează mai mult timp comparativ cu alte plăci de păr.

Temperatură ajustabilă: Posibilitatea de a regla temperatura facilitează adaptarea plăcii la diferite tipuri de păr și necesități individuale.

Ușor de manevrat: Placa este considerată ușoară și ergonomică, ceea ce o face confortabilă de utilizat.

Funcția de blocare: Utilizatorii apreciază funcția Easy Lock, care permite blocarea plăcilor împreună pentru depozitare și transport.

Păreri negative ★★☆☆☆

Durabilitate: Unii utilizatori au semnalat probleme cu durabilitatea plăcii, susținând că aceasta s-a stricat după un an sau doi de utilizare.

Plăci prea înguste: Câteva persoane consideră că plăcile sunt prea înguste pentru părul lor lung și gros, ceea ce le face să petreacă mai mult timp pentru a-și îndrepta părul.

Întrerupător de pornire/oprire: Unii utilizatori au menționat că întrerupătorul de pornire/oprire este amplasat într-o zonă inconvenabilă, ceea ce poate duce la apăsarea accidentală a acestuia în timpul utilizării.

Acestea sunt câteva dintre părerile pozitive și negative ale utilizatorilor cu privire la placa de îndreptat părul Remington S9500. Luați în considerare aceste opinii pentru a determina dacă acest produs este potrivit pentru nevoile dvs. personale.

Verdict

Remington S9500 Pearl este o opțiune excelentă pentru cei care caută o placă de păr de înaltă calitate, care să ofere rezultate consistente.


Locul 2 - Remington S5505 1 Anti-Static Flat Iron

Remington S5505 este o placă de păr cu tehnologie anti-statică și plăci de 1 inch pentru reducerea frizz-ului și o alunecare netedă.

9.0
Locul 2

Remington S5505 1” Anti-Static Flat Ironl

Specificații

 • Plăci de 1 inch,
 • tehnologie anti-statică,
 • control al temperaturii de la 150°C până la 230°C,
 • oprire automată după 60 de minute.

Pro si Contra


PRO

 • Tehnologie Anti-Static
 • Control al temperaturii
 • Oprire automată

CONTRA

 • Poate necesita mai mult timp pentru îndreptarea părului gros sau foarte ondulat.

Păreri ale clienților

Păreri pozitive ★★★★★

Încălzire rapidă: Mulți utilizatori au apreciat timpul scurt de încălzire al plăcii, care ajunge la temperatura maximă în doar 10 secunde.

Controlul temperaturii: Clienții au lăudat funcția de control al temperaturii, care permite ajustarea în funcție de tipul și textura părului, prevenind astfel deteriorarea.

Alunecare lină: Plăcile cu perle ceramice asigură o alunecare lină și o distribuție uniformă a căldurii, contribuind la o experiență de îndreptare fără efort.

Calitatea construcției: Utilizatorii au menționat că placa de păr Remington S9500 are o construcție solidă și durabilă, ceea ce face ca aparatul să reziste mai mult timp.

Rezultate profesionale: Mulți clienți au observat că această placă oferă rezultate comparabile cu cele obținute în saloanele de înfrumusețare.

Păreri negative ★★☆☆☆

Greutate: Unii utilizatori au menționat că placa poate fi puțin grea, ceea ce poate face utilizarea ei mai dificilă, mai ales pentru perioade lungi de timp.

Lipsa unui sistem de blocare: Unii clienți au remarcat că această placă nu are un sistem de blocare pentru plăci, ceea ce ar fi util pentru depozitare și transport.

Cablul: Deși cablul este rotativ, unii utilizatori au raportat că este puțin rigid și ar putea fi mai flexibil.

Consum de energie: Unii clienți au observat că placa de îndreptat părul Remington S9500 consumă destul de multă energie electrică.

În general, majoritatea părerilor despre placa de păr Remington S9500 sunt pozitive, însă există și câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite. Totuși, se pare că beneficiile și performanța plăcii depășesc micile inconveniente întâmpinate de unii utilizatori.

Verdict

Remington S5505 este o opțiune solidă pentru persoanele care caută o placă de păr eficientă cu tehnologie anti-statică și plăci de 1 inch, oferind rezultate bune în îndreptarea părului și reducerea frizz-ului, în special pentru părul mediu și fin.


Locul 3 - Remington S8590 Keratin Therapy Pro

Remington S8590 Keratin Therapy Pro este o placă de păr cu plăci îmbogățite cu keratină și ulei de migdale pentru protecția și îngrijirea părului.

8.5
Locul 3

Remington S8590 Keratin Therapy Pro

Specificații

 • Plăci îmbogățite cu keratină și ulei de migdale,
 • control al temperaturii de la 150°C până la 230°C,
 • încălzire în 15 secunde,
 • oprire automată după 60 de minute.

Pro si Contra


PRO

 • Plăci îmbogățite cu keratină și ulei de migdale
 • Control al temperaturii
 • Încălzire rapidă

CONTRA

 • Poate fi ineficientă pentru părul foarte gros sau rebel.

Păreri ale clienților

Păreri pozitive: ★★★★★

Plăci de înaltă calitate: Utilizatorii apreciază faptul că această placă de păr are plăci ceramice avansate infuzate cu keratină, care ajută la protejarea părului și oferă un aspect neted și strălucitor.

Controlul temperaturii: Remington S8590 oferă cinci setări de temperatură între 160°C și 230°C, permitând utilizatorilor să aleagă cea mai potrivită temperatură pentru tipul și textura părului lor.

Încălzire rapidă: Utilizatorii sunt mulțumiți de faptul că placa se încălzește foarte repede, în doar 15 secunde, ceea ce face procesul de îndreptare al părului mai rapid și mai eficient.

Siguranța: Placa de păr Remington S8590 are o funcție de oprire automată după 60 de minute de inactivitate, ceea ce crește siguranța în utilizare.

Păreri negative ★★☆☆☆

Greutate: Unii utilizatori consideră că placa este ușor greoaie, ceea ce poate face ca utilizarea îndelungată să fie puțin inconfortabilă.

Durabilitatea: Câțiva utilizatori au raportat că au întâmpinat probleme cu durabilitatea plăcii pe termen lung, cum ar fi defectarea sau degradarea plăcilor ceramice.

În general, Remington Keratin Therapy Pro S8590 pare să fie o placă de păr de calitate, apreciată de majoritatea utilizatorilor pentru performanța și tehnologia sa. Cu toate acestea, este important să iei în considerare și opiniile negative înainte de a face o decizie finală de cumpărare.

Verdict

Remington S8590 Keratin Therapy Pro este o opțiune bună pentru cei care caută o placă de păr cu beneficii suplimentare de îngrijire a părului datorită ingredientelor sale.


Locul 4 - Remington S7300 Wet2Straight

Remington S7300 Wet2Straight este o placă de păr proiectată pentru a fi folosită atât pe părul ud, cât și pe cel uscat, reducând timpul de pregătire și protejând părul.

8.3
Locul 4

Remington S7300 Wet2Straight

Specificații

 • Tehnologie Wet2Straight,
 • control al temperaturii de la 140°C până la 230°C,
 • încălzire în 15 secunde,
 • oprire automată după 60 de minute.

Pro si Contra


PRO

 • Poate fi folosită pe părul ud și uscat
 • Control al temperaturii
 • Încălzire rapidă

CONTRA

 • Nu toți clienții au rezultate bune pe părul ud.

Păreri ale clienților

Păreri pozitive ★★★★★

Designul impermeabil: Mulți utilizatori au apreciat faptul că această placă poate fi folosită pe părul umed, economisind timp în procesul de aranjare a părului.

Încălzire rapidă: Clienții au fost impresionați de timpul scurt de încălzire (doar 15 secunde) și de faptul că placa este gata de utilizare aproape instantaneu.

Reglarea temperaturii: Utilizatorii au apreciat controlul temperaturii variabil, care permite adaptarea la diferite tipuri și texturi de păr.

Calitatea învelișului ceramic: Mulți clienți au remarcat că plăcile ceramice asigură o distribuție uniformă a căldurii și o alunecare lină pe păr.

Oprirea automată: Această caracteristică a fost apreciată pentru siguranța și confortul pe care îl oferă utilizatorilor.

Păreri negative ★★☆☆☆

Părul trebuie uscat puțin înainte de utilizare: Deși placa este concepută pentru părul umed, câțiva clienți au menționat că pentru cele mai bune rezultate, părul trebuie să fie doar ușor umed și nu complet ud.

Dimensiunea plăcilor: Unii utilizatori cu păr lung și gros au afirmat că plăcile de 110mm pot fi prea înguste pentru a îndrepta rapid și eficient întreaga lungime a părului.

Durabilitate: Unii clienți au raportat că au întâmpinat probleme cu durabilitatea plăcii după o perioadă îndelungată de utilizare.

În general, majoritatea părerilor despre Remington Wet2Straight S7300 sunt pozitive, dar există și unele aspecte negative pe care utilizatorii le-au experimentat. Este important să ții cont de aceste recenzii înainte de a lua o decizie de achiziție.

Verdict

Remington S7300 Wet2Straight este o opțiune interesantă pentru cei care doresc o placă de păr versatilă, cu posibilitatea de a fi folosită pe părul ud și uscat.


Locul 5 - Remington S9100 PROluxe

Remington S9100 PROluxe este o placă de păr cu înveliș ceramic Ultimate Glide și tehnologie OptiHeat, care asigură o îndreptare rapidă și durabilă, protejând părul de deteriorare.

8.0
Locul 5

Remington S9100 PROluxe

Specificații

 • Înveliș ceramic Ultimate Glide,
 • tehnologie OptiHeat,
 • temperatură maximă de 230°C,
 • ecran LCD,
 • 9 setări de temperatură,
 • încălzire rapidă în 15 secunde.

  Pro si Contra


PRO

 • Înveliș ceramic Ultimate Glide pentru alunecare ușoară
 • Încălzire eficientă și uniformă
 • Setări de temperatură

CONTRA

 • Poate fi prea cald pentru părul foarte fin sau deteriorat.
 • Nu se potrivește tuturor tipurilor de păr.

Păreri ale clienților

Pozitive ★★★★★

Încălzire rapidă: Multe persoane apreciază că placa se încălzește în doar 15 secunde, ceea ce permite utilizarea rapidă și eficientă.

Înveliș ceramic Ultimate Glide: Unii clienți consideră că învelișul ceramic oferă o alunecare excelentă și nu trage de păr, facilitând procesul de îndreptare.

Tehnologia OptiHeat: Mulți utilizatori apreciază distribuția uniformă a căldurii pe suprafața plăcii, ceea ce duce la rezultate mai bune și mai durabile.

Diverse setări de temperatură: Posibilitatea de a alege între 9 setări de temperatură este apreciată de clienți, deoarece permite adaptarea plăcii la diferite tipuri de păr și nevoi.

Negative ★★☆☆☆

Poate fi prea cald pentru părul fin sau deteriorat: Unii clienți au observat că, chiar și la setările de temperatură mai scăzute, placa poate fi prea caldă pentru părul foarte fin sau deteriorat, provocând înrăutățirea stării părului.

Nu se potrivește tuturor tipurilor de păr: Deși placa oferă numeroase setări de temperatură, unii utilizatori au menționat că nu se potrivește perfect tuturor tipurilor de păr, în special părului foarte gros sau rebel.

Designul: Câțiva clienți au menționat că designul plăcii ar putea fi îmbunătățit, de exemplu, prin adăugarea unui sistem de blocare a plăcilor sau a unui cablu rotativ.

În general, Remington S9100 PROluxe primește recenzii mixte, cu mulți clienți care apreciază caracteristicile sale, cum ar fi încălzirea rapidă și învelișul ceramic Ultimate Glide, dar și unii care consideră că placa nu se potrivește perfect nevoilor lor sau părului lor.

Verdict

Remington S9100 PROluxe este o opțiune bună pentru persoanele care caută o placă de păr cu tehnologie OptiHeat și înveliș ceramic Ultimate Glide, care oferă îndreptare rapidă și protecție împotriva deteriorării părului.


Locul 6 - Remington Pro 2-in-1 Heated Straightening Brush CB7480

Remington Pro 2-in-1 Heated Straightening Brush CB7480 este o perie de îndreptat părul încălzită, care combină tehnologia de îndreptare cu părul cu o perie, pentru a obține un aspect natural și neted, fără a sacrifica volumul.

7.8
Locul 6

Remington Pro 2-in-1 Heated Straightening Brush CB7480

Specificații

 • Perie încălzită 2-în-1,
 • control al temperaturii de la 150°C până la 230°C,
 • încălzire în 30 de secunde,
 • oprire automată după 60 de minute,
 • tehnologie anti-statică.

Pro si Contra


PRO

 • Ușor de utilizat
 • Aspect natural și neted
 • Control al temperaturii
 • Tehnologie anti-static

CONTRA

 • Nu este la fel de eficient ca o placă de păr tradițională pentru părul foarte ondulat sau creț.

Păreri ale clienților

Pozitive ★★★★★

Mulți utilizatori apreciază cât de rapidă și ușoară este îndreptarea părului cu peria Remington CB7400, menționând că economisește timp în comparație cu utilizarea unei plăci de păr tradiționale.

Unii utilizatori sunt mulțumiți de rezultatele obținute pe părul fin sau mediu, afirmând că peria conferă părului un aspect neted și strălucitor.

Utilizatorii apreciază faptul că peria nu trage sau rupe părul, ceea ce înseamnă că este delicată și nu provoacă deteriorarea părului.

Designul ergonomic al periei este lăudat de utilizatori pentru că este ușor de manevrat și confortabil în mână.

Negative ★★☆☆☆

Unii utilizatori cu părul gros sau foarte ondulat nu au obținut rezultatele dorite, spunând că peria nu este la fel de eficientă ca o placă de păr tradițională în îndreptarea părului rebel.

Câteva persoane menționează că peria nu reușește să îndrepte complet părul de la rădăcină, lăsând părul cu un aspect ușor pufos.

Utilizatorii cu părul mai scurt sau cu multe straturi pot avea dificultăți în utilizarea periei, deoarece nu se potrivește perfect părului în aceste cazuri.

Unii utilizatori ar fi preferat ca peria să aibă un cablu mai lung pentru a facilita manevrarea și utilizarea într-un spațiu mai mare.

În funcție de aceste păreri, peria de îndreptat părul Remington CB7400 poate fi o opțiune bună pentru persoanele cu păr fin sau mediu, dar s-ar putea să nu fie potrivită pentru toate tipurile și texturile de păr. Este important să luați în considerare aceste păreri înainte de a lua o decizie cu privire la achiziționarea acestui produs.

Verdict

Remington Pro 2-in-1 Heated Straightening Brush CB7480 este o opțiune interesantă pentru persoanele care doresc să obțină un aspect neted și natural, cu mai puțină căldură directă aplicată pe păr, în special pentru părul drept până la ușor ondulat.


Despre plăcile de păr Remington

Remington este un brand cunoscut pentru produsele sale de îngrijire personală și electrocasnice, inclusiv plăci de păr de înaltă calitate.

Acestea oferă o gamă largă de modele cu diferite tehnologii și caracteristici pentru a se potrivi nevoilor fiecărui utilizator.

Cu o istorie care datează încă din 1937, Remington s-a angajat să ofere soluții inovatoare și eficiente pentru îngrijirea și stilizarea părului.

Plăcile de păr Remington sunt proiectate cu diferite tipuri de materiale și tehnologii, cum ar fi plăci ceramice, turmalină, titan și perle ceramice, pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii și pentru a preveni deteriorarea părului.

Acestea vin, de asemenea, cu funcții avansate, cum ar fi controlul digital al temperaturii, încălzire rapidă, oprire automată și tehnologia anti-statică, care ajută la obținerea unui păr drept și strălucitor fără frizz.

Remington se concentrează pe crearea de plăci de păr care să se potrivească diferitelor tipuri de păr și nevoilor individuale ale utilizatorilor.

De la plăci de păr subțiri pentru părul scurt sau fin până la plăci largi pentru părul lung și gros, există o varietate de opțiuni disponibile pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărei persoane.

Pe lângă performanța și tehnologia lor de vârf, plăcile de păr Remington sunt, de asemenea, apreciate pentru designul lor ergonomic și durabil, precum și pentru prețul accesibil în comparație cu alte mărci de top.

Acest lucru face ca produsele Remington să fie o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc o placă de păr de înaltă calitate, fără a cheltui o avere.

În concluzie, Remington oferă o gamă largă de plăci de păr de calitate, care se potrivesc diferitelor nevoi și bugete.

Cu performanța lor de încredere, tehnologia avansată și prețul accesibil, plăcile de păr Remington sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție de înaltă calitate pentru îndreptarea și stilizarea părului.


Cum să alegi o placă de păr

Când alegi o placă de păr, ia în considerare următorii factori: tipul și textura părului, bugetul, caracteristicile și tehnologiile specifice, precum și reputația mărcii.

Iată câteva sfaturi pentru a alege cea mai potrivită placă de păr pentru tine:

Tipul și textura părului:

Diferitele tipuri și texturi de păr au nevoie de diferite plăci și tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pentru părul subțire și fin, alege o placă cu plăci mai înguste și un control al temperaturii care să nu depășească 180°C, pentru a preveni deteriorarea părului.

În cazul părului gros și rebel, optează pentru o placă cu plăci mai largi și o temperatură maximă mai mare, pentru a îndrepta părul mai rapid și mai eficient.

Bugetul:

Plăcile de păr variază în preț, de la cele mai accesibile la cele de lux.

Este important să stabilești un buget înainte de a începe căutarea și să te orientezi spre plăci care îți oferă cel mai bun raport calitate-preț în funcție de nevoile tale.

Caracteristicile și tehnologiile specifice:

Există o varietate de caracteristici și tehnologii disponibile în plăcile de păr, cum ar fi controlul digital al temperaturii, încălzirea rapidă, oprirea automată și tehnologia anti-statică.

Identifică care dintre aceste caracteristici sunt cele mai importante pentru tine și asigură-te că placa pe care o alegi le include.

Materialul plăcilor:

Alege plăci ceramice pentru o distribuție uniformă a căldurii și o alunecare lină, plăci de turmalină pentru a reduce electricitatea statică și a închide cuticula părului, sau plăci de titan pentru durabilitate și rezistență la temperaturi ridicate.

Reputația mărcii:

Cercetează mărcile disponibile pe piață și alege una care are recenzii bune și o reputație de încredere.

Remington, de exemplu, este o marcă cunoscută pentru produsele sale de îngrijire personală de înaltă calitate și performanță.

Așdar, alegerea celei mai potrivite plăci de păr implică luarea în considerare a tipului și texturii părului, bugetului, caracteristicilor și tehnologiilor specifice, precum și reputației mărcii.

Compară opțiunile disponibile și alege placa care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale.

REMINGTON PLACA PAR
SMARTHOME

Review BroadLink RM4 Pro | Pareri | Telecomandă universală inteligentă

UNELTE

Bosh EasyDrill 1200 Review | Pareri | Autofiletanta