icon cautare in site
CUPRINS
8.5

SCOR: Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro impresionează prin calitatea ecranului, variate funcționalități de fitness și o autonomie solidă a bateriei. Interfața este intuitivă, iar designul robust completează experiența.

CALITATEA ECRANULUI90

AUTONOMIA BATERIEI83

FUNCȚIONALITĂȚI FITNESS86

INTERFAȚĂ UTILIZATOR85

DESIGN ȘI CONSTRUCȚIE82


PRO

 • Ecran AMOLED vibrant
 • Diversitate de funcționalități
 • Autonomie impresionantă a bateriei
 • Rezistență la apă

CONTRA

 • Prețul poate fi considerat piperat
 • Compatibilitate limitată cu unele dispozitive

SPECIFICATII CHEIE

 • Ecran AMOLED de înaltă rezoluție
 • Monitorizare sănătate avansată
 • GPS integrat pentru urmărirea activităților
 • Interfață Tizen fluidă și personalizabilă
 • Rezistență la apă și praf

CUMPĂRĂ DACĂ...

cumpara daca iconEști un entuziast al fitness-ului în aer liber
cumpara daca iconCauți un smartwatch cu funcții avansate de fitness
cumpara daca iconPreferi un design robust și atrăgător

NU CUMPĂRA DACĂ...

icon nu cumpara daca Bugetul este o preocupare majoră
icon nu cumpara daca Preferi un dispozitiv mai compact
icon nu cumpara daca Nu ai nevoie de funcționalități avansate de fitness

VERDICT

Samsung Galaxy Watch 5 Pro: Review și Păreri - Un Ghid Detaliat

Samsung Galaxy Watch 5 Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută un smartwatch de top. Cu un ecran de calitate, funcții variate de sănătate și design premium, este un aliat de nădejde. Totuși, prețul său poate descuraja pe unii utilizatori, iar compatibilitatea limitată cu anumite dispozitive poate fi un dezavantaj.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro: Review și Păreri - Un Ghid Detaliat
cumpara daca icon
imagine discount

Samsung Galaxy Watch 5 Pro


În era tehnologiei digitale în care trăim, a avea la încheietura mâinii o extensie a smartphone-ului nostru a devenit nu doar un moft, ci și o necesitate. În acest peisaj tehnologic în continuă schimbare, lansarea Samsung Galaxy Watch 5 Pro vine ca o evoluție naturală a nevoilor și dorințelor consumatorilor.

Contextul lansării Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung, una dintre companiile tech de vârf la nivel global, a înțeles această tranziție și a investit continuu în dezvoltarea gamei sale de smartwatch-uri. Lansarea Samsung Galaxy Watch 5 Pro nu este doar o altă adăugare la portofoliul companiei, ci o declarație clară a viziunii sale despre viitorul tehnologiei purtabile.

Într-un mediu competitiv, unde fiecare brand își dorește să iasă în evidență, Samsung a ales să pună accent pe inovație și pe oferirea unei experiențe utilizator de neegalat.

samsung galaxy watch 5 pro pareri prezentare

Semnificația smartwatch-urilor în lumea digitală contemporană

Pe măsură ce lumea noastră devine din ce în ce mai interconectată, smartwatch-urile au câștigat teren ca instrumente esențiale de comunicare, monitorizare a sănătății și productivitate.

Acestea nu sunt doar simple accesorii, ci veritabile hub-uri tehnologice care ne facilitează accesul la informații, ne monitorizează activitățile zilnice și ne ajută să rămânem conectați la cei dragi. În contextul acesta, Samsung Galaxy Watch 5 Pro se dorește a fi nu doar un produs, ci un partener de încredere în ritmul alert al vieții moderne.


În concluzie, alegerea unui smartwatch nu se reduce la estetică sau la specificații tehnice. Este o decizie care implică înțelegerea modului în care tehnologia se integrează în viața noastră și modul în care ne dorim să evoluăm în lumea digitală contemporană. Samsung Galaxy Watch 5 Pro pare să fie răspunsul la multe dintre aceste întrebări, fiind nu doar un gadget, ci o piesă esențială în puzzle-ul tehnologic al prezentului.

samsung galaxy watch 5 pro pareri prezentare maini


Specificații

Specificație Detalii
Design Carcasă din oțel inoxidabil, sticlă Gorilla DX+
Diametru Ecran 44 mm și 40 mm
Rezoluție Ecran 360 x 360 pixeli
Tip Ecran AMOLED
Procesor Exynos W920
Memorie RAM 1.5 GB
Capacitate de stocare 16 GB
Conectivitate Bluetooth 5.2, LTE, Wi-Fi
GPS Da
Monitorizare sănătate Ritm cardiac, oxigen în sânge, monitorizare somn, pedometru
Rezistență la apă 5 ATM
Baterie 340 mAh (44 mm), 247 mAh (40 mm)
Durata de viață a bateriei Până la 2 zile
Sistem de operare Tizen
Compatibilitate Android, iOS

Caracteristici Generale

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, ultima adăugare la portofoliul impresionant al gigantului tehnologic, vine cu un set de caracteristici ce îl diferențiază clar pe piața smartwatch-urilor. Aceste caracteristici nu numai că îmbunătățesc experiența utilizatorului, dar stabilesc și un nou standard pentru concurență.

cumpara daca icon
imagine discount

Samsung Galaxy Watch 5 Pro


Design și construcție

Galaxy Watch 5 Pro se distinge printr-un design modern și elegant. Materialele de calitate superioară folosite, cum ar fi oțelul inoxidabil și cristalul Gorilla Glass, îi conferă o rezistență remarcabilă în fața uzurii zilnice. Pe lângă acest lucru, smartwatch-ul se mulează perfect pe încheietura mâinii, având un echilibru ideal între estetică și funcționalitate.

samsung galaxy watch 5 pro pareri constructie

Ecran: specificații și calitate

Ecranul este fără îndoială una dintre cele mai importante caracteristici ale unui smartwatch, iar Samsung a optat pentru un display AMOLED de înaltă rezoluție, ce oferă culori vii și un contrast profund. Cu un diametru de 1,4 inci și o rezoluție de 360x360 pixeli, ecranul este suficient de mare pentru a oferi o vizualizare clară a notificărilor și aplicațiilor, fără a fi însă obositor pentru ochi.

samsung galaxy watch 5 pro pareri prezentare 3

Procesorul Exynos W920

Inima acestui ceas inteligent este procesorul Exynos W920. Acesta este un chipset special dezvoltat pentru dispozitivele wearables, oferind o combinație optimă de performanță și eficiență energetică. Utilizatorii vor beneficia de o navigare rapidă și fără întreruperi, indiferent de complexitatea sarcinilor executate.

Memorie RAM și capacitate de stocare

În ceea ce privește capacitatea de procesare, Galaxy Watch 5 Pro este echipat cu 1,5 GB RAM, asigurând o funcționare fluidă a sistemului și aplicațiilor. Mai mult, ceasul dispune de o memorie internă de 16 GB, suficientă pentru stocarea aplicațiilor preferate, a playlisturilor muzicale sau a rutelor de alergare.


Samsung Galaxy Watch 5 Pro nu este doar un accesoriu de modă, ci un instrument tehnologic avansat, gândit să ofere o experiență premium utilizatorilor săi. Fiecare caracteristică este atent selecționată și integrată, rezultând un smartwatch ce stabilește noi standarde în industrie.


Funcționalități

Samsung Galaxy Watch 5 Pro se mândrește cu o gamă largă de funcționalități, menite să ofere utilizatorilor o experiență tehnică de ultimă generație, îmbinată cu confortul și accesibilitatea unui dispozitiv purtabil. De la funcțiile sale de bază la conectivitatea extinsă, acest smartwatch se remarcă ca un instrument esențial în viața digitală de zi cu zi.

Funcții de bază

Galaxy Watch 5 Pro este mai mult decât un ceas. Pe lângă afișarea orei și datei, acesta pune la dispoziție notificări din smartphone, calendar, reminder-e, și posibilitatea de a răspunde la apeluri sau mesaje fără a scoate telefonul din buzunar.

Conectivitate: Bluetooth 5.2, LTE, Wi-Fi

Conectivitatea este esențială pentru un smartwatch. Galaxy Watch 5 Pro excelează în acest sens, oferind:

 • Bluetooth 5.2: asigură o conexiune stabilă și rapidă cu smartphone-ul sau alte dispozitive Bluetooth.

 • LTE: permite utilizatorilor să rămână conectați chiar și atunci când telefonul nu este în apropiere. Astfel, poți răspunde la apeluri, mesaje sau naviga pe internet direct de pe ceas.

 • Wi-Fi: funcționalitate care extinde capacitățile de conectare, permitând sincronizarea datelor în cloud, descărcarea aplicațiilor sau streaming-ul muzicii.

Urmărirea prin GPS

Navigarea și urmărirea prin GPS a devenit o cerință standard pentru smartwatch-uri. Cu Galaxy Watch 5 Pro, poți monitoriza cu precizie traseele tale atunci când alergi, mergi cu bicicleta sau pur și simplu te plimbi. Totodată, funcționalitatea GPS ajută la identificarea locației în caz de urgență.

samsung galaxy watch 5 pro pareri gps

Funcții de monitorizare a sănătății

Sănătatea și wellness-ul sunt în centrul atenției pentru mulți dintre noi. Galaxy Watch 5 Pro este un companion ideal în această privință, oferind:

 • Monitorizare a ritmului cardiac

 • Urmărirea somnului

 • Contorizarea pașilor

 • Monitorizarea oxigenului din sânge

 • Sesiuni de relaxare și exerciții de respirație


Așadar, Samsung Galaxy Watch 5 Pro este un veritabil hub de tehnologie purtabilă, combinând funcționalități de top cu design-ul elegant, răspunzând astfel cerințelor utilizatorilor moderni, mereu în mișcare.


Bateria și Autonomia

Într-o eră în care portabilitatea și mobilitatea sunt cruciale, durata de viață a bateriei unui dispozitiv poate influența semnificativ decizia de achiziție a unui consumator. Samsung Galaxy Watch 5 Pro promite să răspundă așteptărilor în acest sens, combinând eficiența energetică cu performanța tehnică.

samsung galaxy watch 5 pro pareri baterie

Durata de viață a bateriei

Galaxy Watch 5 Pro se mândrește cu o autonomie impresionantă care, în condiții normale de utilizare, asigură funcționarea continuă a ceasului până la 3 zile. Aceasta este o performanță remarcabilă având în vedere gama variată de funcționalități oferite.

cumpara daca icon
imagine discount

Samsung Galaxy Watch 5 Pro


Comparativ cu alte modele Samsung

Pentru a oferi o perspectivă clară asupra autonomiei bateriei, comparăm Galaxy Watch 5 Pro cu modelele anterioare:

 • Galaxy Watch 4 - Autonomie de aproximativ 2 zile.

 • Galaxy Watch 3 - Autonomie variind între 1.5 și 2 zile.

Îmbunătățirea semnificativă a autonomiei demonstrează angajamentul Samsung în a răspunde nevoilor consumatorilor și în a integra tehnologii avansate de economisire a energiei.

Optimizarea duratei bateriei

Samsung Galaxy Watch 5 Pro vine cu funcții integrate de gestionare a consumului de energie. Utilizatorii pot:

 • Ajusta luminozitatea ecranului.

 • Dezactiva funcțiile neutilizate.

 • Utiliza modul “Economisire Energie” care limitează funcționalitățile secundare, prelungind astfel durata de viață a bateriei.

Totodată, încărcarea rapidă asigură că dispozitivul este gata de utilizare în cel mai scurt timp, minimizând întreruperile.


Bateria și autonomia sunt două aspecte cheie ale Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Prin combinarea unei durate extinse de funcționare cu opțiuni avansate de gestionare a energiei, acest smartwatch se poziționează ca unul dintre liderii segmentului în ceea ce privește autonomia.


Preț și Opțiuni de Achiziție

A alege să investești într-un smartwatch precum Samsung Galaxy Watch 5 Pro nu este doar o decizie legată de funcționalitate și design, ci și una financiară. În această secțiune, vom discuta despre intervalul de prețuri pe piața din România și despre cele mai recomandate opțiuni de achiziție.

Range de preț în România

Samsung Galaxy Watch 5 Pro se încadrează în categoria premium a smartwatch-urilor disponibile în România. Prețul de lansare se situează în intervalul 2.500 - 3.200 RON, variind în funcție de versiunea aleasă și de promoțiile disponibile la momentul achiziției.


Păreri Pro și Contra

La scurt timp după lansarea Samsung Galaxy Watch 5 Pro, utilizatorii au împărtășit diverse păreri despre experiența lor cu acest smartwatch. Iată o sinteză a feedback-ului primit, evidențiind avantajele și dezavantajele desemnate de către utilizatori.

PRO:

Design sofisticat: Majoritatea utilizatorilor apreciază finisajele de calitate și posibilitățile de personalizare a cadranului.

Performanță îmbunătățită: Mulți sunt impresionați de rapiditatea și fluiditatea procesorului Exynos W920.

Conectivitate variată: Sincronizarea cu diverse dispozitive este ușoară și eficientă, lucru apreciat în special de cei care folosesc constant funcțiile smartwatch-ului.

Funcții avansate de sănătate: Utilizatorii sunt încântați de precizia cu care sunt monitorizate diverse aspecte legate de sănătate.

CONTRA:

Prețul: Unii utilizatori consideră că prețul este destul de piperat, având în vedere că sunt și alte modele mai accesibile pe piață.

Durata de viață a bateriei: Deși mulți sunt mulțumiți de autonomie, există voci care menționează că bateria se consumă rapid în cazul utilizării intense.

Mărimea: Pentru unii, ceasul pare a fi destul de voluminos, fiind mai puțin confortabil pentru purtarea zilnică.

cumpara daca icon
imagine discount

Samsung Galaxy Watch 5 Pro


Galaxy Watch Pro 5 vs. Apple Ultra 2: Confruntarea Gigantilor

samsung galaxy watch 5 pro pareri samsung vs apple

Detalii de Design

La prima vedere, diferențele dintre Galaxy Watch Pro 5 și Apple Watch Ultra 2 sunt evidente. Galaxy Watch Pro 5 continuă linia sa estetică cu un cadran circular, oferind senzația unui ceas tradițional, îmbinată cu eleganța modernă. În schimb, Apple Ultra 2 prezintă un design dreptunghiular cu colțuri rotunjite, tipic brandului Apple, oferind un look contemporan.

Performanța

 • **Durata Bateriei: **Galaxy Watch Pro 5 se mândrește cu o autonomie care poate dura până la 48 de ore în funcționare normală, în timp ce Apple Ultra 2 oferă 36 de ore, dar cu un timp de încărcare foarte rapid.

 • **Funcționalități: **Apple Ultra 2 oferă o integrare fără cusur cu dispozitivele iOS, facilitând accesul la aplicații și notificări. Pe de altă parte, Galaxy Watch Pro 5 este optimizat pentru a lucra perfect cu smartphone-urile Samsung și Android, oferind funcționalități precum controlul asupra camerei telefonului sau redarea muzicii fără a avea nevoie de telefon.

 • **Conectivitate: **Ambele ceasuri vin cu Bluetooth 5.0 și WiFi, dar Galaxy Watch Pro 5 adaugă suport pentru LTE, ceea ce permite utilizatorilor să rămână conectați chiar și fără telefonul lângă ei.

Caracteristici Avansate de Sănătate

Galaxy Watch Pro 5 s-a concentrat pe a oferi un monitorizare mai detaliată a ritmului cardiac și a caloriilor arse. De asemenea, include un monitor de somn îmbunătățit. Apple Ultra 2, în schimb, a adăugat funcții precum monitorizarea nivelului de stres și un tracker avansat pentru sănătatea mentală.

Preț și Accesibilitate

Deși ambele ceasuri sunt în categoria premium, Apple Ultra 2 este un pic mai costisitor, reflecție a brandului său de lux. Galaxy Watch Pro 5, deși nu este ieftin, oferă un echilibru între preț și funcționalitate, făcându-l o opțiune atractivă pentru mulți.

Caracteristică Samsung Galaxy Watch 5 Pro Apple Watch Ultra 2
Formă Rotund Pătrat
Dimensiune ceas 45mm 49mm
Materiale, finisaje Titan Titan
Dimensiune ecran, rezoluție 1.36-inch, 450x450 pixeli 1.91-inch, 502x410 pixeli OLED
Dimensiuni 43.3x44.4mm 44x49x14.4mm
Greutate 33.5 grame 61.4 grame
Culori Grafit, safir, argintiu Titan natural
Ecran mereu activ Da Da
Brățări interschimbabile Da Da
GPS Da Da (L1 și L5)
Detectare automată a antrenamentului Da Da
Busolă Da Da
Altimetru Da Da (interval de operare: -500m la 9,000m)
Rezistență la apă Da, rating IP68 10 ATM (100 metri) și scufundări recreative până la 40 metri
Apeluri Da Da
Microfon Da Da (array cu 3 microfoane)
Difuzor Da Da
Asistent vocal Da Da (Siri, pe dispozitiv)
Plăți mobile Bixby, Google Assistant Da (Apple Pay)
Monitorizare somn Da Da
Urmărire perioadă Da Da
Funcții de urgență SOS, detectare cădere grea Apelare de urgență internațională, SOS de urgență, detectare accidente
Compatibilitate Android 8.0 sau mai nou iOS 17
Software Wear OS 3.5 WatchOS 10
Procesor Exynos W920 Dual-Core Apple S9
Conectivitate LTE, Bluetooth 5.2, Wi-Fi, NFC LTE și UMTS, Wi-Fi 4, Bluetooth 5.3
Memorie și stocare 1.5GB RAM + 16GB stocare 64GB
Încărcare Încărcare wireless rapidă peste USB-C Încărcare magnetică rapidă USB-C
Durata bateriei 590 mAh, 2.5 zile Până la 36 ore; până la 72 ore (mod de economisire a energiei)

Indiferent dacă optezi pentru Galaxy Watch Pro 5 sau Apple Ultra 2, vei avea parte de o experiență de calitate superioară. Alegerea depinde în cele din urmă de preferințele personale, de brandul cu care ești deja familiarizat și de bugetul disponibil.


Concluzie și Recomandări

După o analiză detaliată a specificațiilor, funcționalităților și opțiunilor de achiziție ale Samsung Galaxy Watch 5 Pro, ne apropiem de finalul acestei revizuiri cu câteva recomandări și concluzii.

Puncte forte și puncte slabe

Samsung Galaxy Watch 5 Pro vine cu o serie de caracteristici inovatoare, însă, ca orice produs, are și puncte forte, precum și unele aspecte care ar putea fi îmbunătățite:

Puncte Forte:

 • Design rafinat: Finisajele de calitate superioară și aspectul elegant îl fac un accesoriu ideal pentru orice ocazie.

 • Procesor puternic: Procesorul Exynos W920 oferă o performanță optimă, asigurând o experiență fluidă.

 • Diversitate funcțională: Fie că este vorba despre monitorizarea sănătății sau navigarea GPS, ceasul se ridică la așteptări.

Puncte Slabe:

 • Prețul: Deși justificat de calitate, poate fi considerat destul de ridicat pentru anumite segmente de consumatori.

 • Încărcare: Deși autonomia bateriei este decentă, timpul de încărcare ar putea fi mai scurt.

Cui se adresează acest smartwatch?

Samsung Galaxy Watch 5 Pro este ideal pentru:

 • Persoanele active, care apreciază monitorizarea constantă a activităților și sănătății.

 • Profesioniștii care doresc să rămână conectați fără a-și verifica constant telefonul.

 • Amatorii de tehnologie care sunt în căutarea ultimelor inovații.

Sfaturi pentru cumpărători

Înainte de a face pasul și a achiziționa Samsung Galaxy Watch 5 Pro, iată câteva sfaturi:

 • Documentează-te: Verifică recenziile și opiniile altor utilizatori pentru a te asigura că este produsul potrivit pentru tine.

 • Profită de oferte: Monitorizează reducerile și promoțiile din magazinele online sau direct de pe site-ul Samsung.

 • Alege varianta potrivită: Există mai multe variante și culori disponibile. Alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine stilului și nevoilor tale.

În concluzie, Samsung Galaxy Watch 5 Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută un smartwatch premium, fiind o combinație ideală de design, funcționalitate și inovație.

cumpara daca icon
imagine discount

Samsung Galaxy Watch 5 ProÎntrebări Frecvente

Pe parcursul evaluării Samsung Galaxy Watch 5 Pro, am observat că există o serie de întrebări care revin în mod frecvent. În această secțiune, vom aborda cele mai comune dintre acestea, oferind răspunsuri clare și concise.

Diferențe față de modelele anterioare

O primă întrebare care apare în mod natural este legată de diferențele dintre acest model și predecesorii săi.

 • Performanță îmbunătățită: Datorită procesorului Exynos W920, noul model oferă o viteză mai mare și o eficiență energetică sporită comparativ cu modelele anterioare.

 • Design revizuit: Watch 5 Pro vine cu un design mai sofisticat, având o ramă mai subțire și o estetică îmbunătățită.

Compatibilitate cu alte dispozitive Android

Un alt aspect important de luat în considerare este modul în care acest smartwatch interacționează cu alte dispozitive.

 • Samsung Galaxy Watch 5 Pro este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android care au sistemul de operare Android 5.0 sau ulterior și cel puțin 1.5GB de RAM.

 • În plus, conectivitatea sa avansată, incluzând Bluetooth 5.2 și Wi-Fi, îi permite să se sincronizeze ușor cu diverse dispozitive.

Durata încărcării bateriei

Autonomia bateriei este esențială pentru orice smartwatch, dar un alt aspect vital este timpul necesar pentru a încărca dispozitivul.

 • Galaxy Watch 5 Pro necesită aproximativ 2 ore pentru o încărcare completă de la 0% la 100%.

Opțiuni de culoare disponibile

Diversitatea în termeni de design este esențială pentru consumatori, astfel încât să poată alege cea mai potrivită variantă pentru stilul lor personal.

 • Samsung Galaxy Watch 5 Pro este disponibil în mai multe nuanțe, incluzând argintiu, negru și auriu roz, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru cei interesați.

În concluzie, Samsung Galaxy Watch 5 Pro este un dispozitiv versatil, adaptat nevoilor contemporane. Cu toate acestea, este esențial să se ia în considerare toate aspectele menționate mai sus pentru a face cea mai informată decizie de cumpărare.

cumpara daca icon
imagine discount

Samsung Galaxy Watch 5 Pro


poza profil alex p

Alex P.

🍳 🏆 🏠 💱

Salut! Sunt Alex și sunt pasionat de cele mai noi gadgeturi și accesorii, dispozitive inteligente și inovații. Explorez lumea tehnologiei cu entuziasm și o abordare critică.

GALAXY SAMSUNG SMARTWATCH
SMARTWATCH

Garmin Venu 2 Plus - Pareri | Review | Recomandări | Avantaje | Dezavantaje

SMARTWATCH

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Pareri | Review | Calitate la un preț accesibil