icon cautare in site
CUPRINS
8.6

SCOR: Smartwatch Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2 surprinde prin performanța procesorului și funcțiile de sănătate avansate. Autonomia bateriei și calitatea afișajului consolidează poziția acestui produs în topul smartwatch-urilor.

PERFORMANȚĂ PROCESOR84

AUTONOMIE BATERIE81

FUNCȚIONALITĂȚI DE SĂNĂTATE89

CALITATE AFIȘAJ90

REZISTENȚĂ LA APĂ ȘI PRAF85


PRO

 • Performanță impresionantă
 • Funcții avansate de sănătate
 • Afișaj luminos și clar
 • Design elegant

CONTRA

 • Prețul poate fi considerat peste medie
 • Compatibilitatea limitată cu unele aplicații

SPECIFICATII CHEIE

 • Procesor Snapdragon W5 Gen 1
 • Monitorizare EKG
 • Rezoluție Afișaj de 360 x 360
 • Integrare Google Assistant
 • Încărcare wireless rapidă
 • Moduri personalizabile
 • Interfață Wear 4

CUMPĂRĂ DACĂ...

cumpara daca iconEști un entuziast al tehnologiei și vrei ultimele inovații
cumpara daca iconPrioritizezi monitorizarea sănătății
cumpara daca iconCauți un design modern și funcții avansate

NU CUMPĂRA DACĂ...

icon nu cumpara daca Bugetul tău este limitat
icon nu cumpara daca Nu folosești frecvent aplicații Google
icon nu cumpara daca Cauți un smartwatch cu o compatibilitate extinsă la aplicații

VERDICT

Google Pixel Watch 2: Analiză Detaliată - Pareri | Review 2023

Google Pixel Watch 2 este, fără îndoială, un smartwatch premium care oferă o experiență utilizator excepțională. Datorită performanței sale și funcțiilor de sănătate, este un must-have pentru cei pasionați de tehnologie. Totuși, prețul și anumite limitări ale compatibilității pot fi considerate impedimente pentru unii utilizatori.

Google Pixel Watch 2: Analiză Detaliată - Pareri | Review 2023

Google Pixel Watch 2 nu este doar un nou produs pe piața smartwatch-urilor, ci reprezintă o evoluție tehnologică de marcă, oferind o combinație de stil, funcționalitate și inovație.

Fiecare aspect al acestui ceas a fost conceput pentru a satisface și cele mai exigente gusturi, consolidând, totodată, poziția Google în peisajul gadgeturilor purtabile.

google pixel watch 2 pareri prezentare6

Conceput pentru a se potrivi oricărui stil de viață, Google Pixel Watch 2 combina estetica modernă cu tehnologia de ultimă generație.

Ecranul său vibrant și clar oferă o vizualizare impecabilă, indiferent de condițiile de iluminare, în timp ce carcasa robustă îi conferă durabilitate și rezistență în fața provocărilor cotidiene.

Cu o varietate de funcții inovative, acest ceas este mai mult decât un simplu accesoriu; el devine un partener de nădejde în gestionarea rutinei zilnice.

De la modelul anterior

Dacă ne referim la predecesorul său, Google Pixel Watch, modelul nou aduce o serie de îmbunătățiri semnificative. Pixel Watch 2 beneficiază de o autonomie a bateriei extinsă, răspunde mai rapid la comenzi și oferă o experiență utilizator mult mai fluidă.

Pe lângă aceste optimizări tehnice, modelul curent se remarcă prin designul său rafinat și opțiunile de personalizare îmbunătățite.

google pixel watch 2 pareri spate

Astfel, în timp ce primul model a pus bazele unui ceas inteligent de calitate superioară, Google Pixel Watch 2 reușește să ridice ștacheta și mai sus, stabilind noi standarde în industrie.


Specificatii

Specificații Google Pixel Watch 2
Dimensiuni 41 x 41 x 12.3 mm
Greutate 31 g
Ecran AMOLED de 1,2 inci, rezoluție 384 x 384, afișaj mereu activ
Materiale și finisaje Carcasă: oțel inoxidabil; Bandă activă: Fluoroelastomer cu acoperire moale
Chipset Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 (4 nm)
CPU Quad-core 1.7 GHz Cortex-A53
GPU Adreno A702
RAM 2GB SDRAM
Stocare 32GB eMMC flash
Baterie Li-Ion 306 mAh, neînlocuibilă
Încărcare Wireless (Qi)
Conectivitate Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, NFC
Senzori Accelerometru, giroscop, ritm cardiac, altimetru, busolă, SpO2
Rezistență la apă 50m/5ATM (IP68)
Culori Negru, alte culori
Sistem de operare Wear OS 4

Design și Construcție

În era tehnologiei, un smartwatch nu se definește doar prin funcționalitățile sale, ci și prin estetica sa. Google Pixel Watch 2 aduce pe piață nu doar inovații tehnologice, ci și un design deosebit, care îmbină cu măiestrie modernismul cu durabilitatea.

Design elegant

Pixel Watch 2 se remarcă printr-o siluetă distinctă și un design minimalist. Linii fine, contururi bine definite și un ecran care pare să nu aibă sfârșit. Marginile subțiri și detaliile atent selecționate subliniază eleganța ceasului, făcându-l o piesă de rezistență pentru orice ținută, fie ea casual sau elegantă.

google pixel watch 2 pareri prezentare5

Diferențe între materialele folosite

Google nu a făcut compromisuri atunci când a venit vorba de materialele utilizate pentru noul Pixel Watch 2.

 • Aluminiu reciclat: Într-o încercare de a fi mai eco-friendly, Google a ales aluminiu reciclat pentru carcasă. Acesta nu doar că oferă durabilitate, dar și o ușurință surprinzătoare a ceasului, făcându-l confortabil pentru purtare pe durata întregii zile.

 • Oțel inoxidabil: Pentru cei care preferă un look mai premium, versiunea din oțel inoxidabil este opțiunea ideală. Cu un luciu distinct și o rezistență crescută la zgârieturi, acest material conferă ceasului un aspect luxos.

Avantajele și dezavantajele fiecărui material

Desigur, fiecare material vine cu propriile sale avantaje și dezavantaje:

Aluminiu reciclat:

 • Avantaje:

Ușor, durabil, eco-friendly, preț mai accesibil.

 • Dezavantaje:

Poate fi perceput ca fiind mai puțin premium comparativ cu oțelul inoxidabil.

Oțel inoxidabil:

 • Avantaje:

Aspect luxos, rezistență crescută la zgârieturi, senzație premium.

 • Dezavantaje:

Mai greu comparativ cu aluminiul, preț mai mare.


Google Pixel Watch 2 se adaptează nevoilor fiecărui utilizator, oferind opțiuni variate atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Indiferent de alegerea făcută, calitatea și atenția la detalii rămân constante.

google pixel watch 2 pareri prezentare2


Funcționalități și Performanță

Google Pixel Watch 2 nu este doar un accesoriu de modă, ci și o unealtă tehnică de ultimă generație. În spatele esteticii sale rafinate se află o forță tehnică impresionantă, capabilă să ofere utilizatorilor o experiență fluidă și inovații care stabilesc noi standarde în lumea smartwatch-urilor.

Procesorul Snapdragon W5 Gen 1

Elementul central al performanței Google Pixel Watch 2 este procesorul Snapdragon W5 Gen 1. Acest cip de ultimă generație promite o operare rapidă și eficientă, minimizând întârzierile și optimizând consumul de energie. Beneficiind de cele mai recente inovații tehnologice, Snapdragon W5 Gen 1 garantează o experiență de utilizare fără întreruperi, indiferent de complexitatea task-urilor efectuate.

Sistemul de operare Wear 4

google pixel watch 2 pareri wear os

Dacă procesorul este inima ceasului, sistemul de operare Wear 4 este sufletul acestuia. Gândit pentru a se integra perfect cu hardware-ul, Wear 4 aduce îmbunătățiri semnificative față de versiunile anterioare:

 • Răspuns rapid: Interacțiunea cu ceasul se desfășoară în mod fluid, fie că navighezi prin meniuri, fie că lansezi aplicații.

 • Optimizare pentru ecran: Afisajul este mai clar, culorile mai vibrante și textul mai lizibil, datorită optimizărilor grafice.

 • Personalizare avansată: Posibilitatea de a personaliza interfața în funcție de preferințele personale, oferind o experiență unică fiecărui utilizator.

Funcționalități native pentru Gmail și Google Calendar

Integrarea cu ecosistemul Google este una dintre marile atracții ale Pixel Watch 2. Două dintre cele mai utilizate servicii, Gmail și Google Calendar, au fost optimizate special pentru ceas:

 • Gmail: Notificări instantanee atunci când primești un e-mail, posibilitatea de a răspunde direct de pe ceas și filtrarea mesajelor în funcție de importanță.

 • Google Calendar: Vizualizează-ți evenimentele zilei, setează și gestionează-ți notificările și sincronizează-ți agenda în timp real.

Indiferent dacă ești la birou sau în mișcare, Pixel Watch 2 te menține conectat și te ajută să rămâi productiv, fără a fi nevoie să scoți telefonul din buzunar.


În concluzie, Google Pixel Watch 2 redefinește ceea ce înseamnă performanță în lumea smartwatch-urilor, oferind o combinație imbatabilă de hardware și software care împreună garantează o experiență de utilizare excepțională.


Monitorizare și Sănătate

Sănătatea și bunăstarea noastră sunt influențate în mod direct de dispozitivele pe care le folosim zilnic. Google Pixel Watch 2 vine nu doar ca un instrument de divertisment sau comunicare, ci și ca un adevărat aliat în menținerea unui stil de viață sănătos.

google pixel watch 2 pareri feedback

Urmărirea somnului și exactitatea acesteia

Un somn de calitate este esențial pentru regenerarea corpului și menținerea unei stări de bine pe termen lung. Pixel Watch 2 integrează funcții avansate de monitorizare a somnului:

 • Analiza fazelor de somn: Identifică și înregistrează fazele de somn adânc, REM și trezie, oferind un raport detaliat despre calitatea somnului tău.

 • Alarmă inteligentă: Alege cel mai potrivit moment pentru a te trezi, bazându-se pe ciclurile tale de somn, pentru a evita trezirea în timpul unei faze profunde.

Prin urmare, cu Pixel Watch 2 poți avea o viziune clară asupra somnului tău, identificând aspectele care necesită îmbunătățire.

Urmărirea activității fizice și a pașilor

Activitatea fizică regulată este cheia pentru un corp sănătos și o minte ascuțită. Pixel Watch 2 te susține în această direcție prin:

 • Contorizarea pașilor: Indiferent că mergi la birou sau faci jogging în parc, ceasul înregistrează fiecare pas făcut.

 • Recunoașterea automată a activității: Fie că dansezi, alergi sau practici yoga, Pixel Watch 2 detectează și înregistrează activitatea făcută.

Caracteristici legate de sănătate

Alături de monitorizarea activităților fizice și a somnului, Pixel Watch 2 pune la dispoziție și funcționalități avansate legate de starea de sănătate:

 • Electrocardiogramă: Această funcție măsoară ritmul și uniformitatea bătăilor inimii, putând detecta anomalii precum fibrilația atrială.

 • Ritm cardiac: Măsoară în timp real bătăile inimii, oferind feedback atât în timpul activităților fizice, cât și în momente de repaus.

 • Măsurarea oxigenului din sânge: O funcție esențială, mai ales pentru cei care se antrenează la altitudini mari sau cei care doresc să monitorizeze starea generală de sănătate.


Cu un accent puternic pe sănătate și bunăstare, Google Pixel Watch 2 se dovedește a fi mai mult decât un simplu accesoriu tehnologic, transformându-se într-un partener de nădejde în călătoria ta spre un stil de viață echilibrat și sănătos.

google pixel watch 2 pareri purtare


Moduri și Notificări

Google Pixel Watch 2, în evoluția sa continuă, aduce utilizatorilor o gamă extinsă de moduri și notificări, ce facilitează interacțiunea cu dispozitivul și îmbunătățesc experiența globală de utilizare.

Această latură a ceasului inteligent devine esențială pentru utilizatorii activi, care doresc să maximizeze potențialul acestui gadget.

Modul de somn automat

Așa cum ne-am obișnuit cu majoritatea dispozitivelor moderne, Pixel Watch 2 dispune de o serie de moduri automate care detectează activitatea utilizatorului și se adaptează în consecință. Unul dintre cele mai notabile este:

 • Modul de somn automat:

Atunci când telefonul Pixel este pus pe încărcătorul wireless, ceasul intră automat în modul de somn. Acest lucru nu numai că economisește bateria, dar reduce și emisiile de lumină albastră, protejând astfel sănătatea oculară a utilizatorului.

Răspunsul la Notificări și Interacțiunea cu Google Assistant

google pixel watch 2 pareri google assistant

Interacționarea eficientă cu notificările primite este o caracteristică esențială pentru orice ceas inteligent de top. Pixel Watch 2 s-a asigurat că această interacțiune este cât se poate de fluidă:

 • Vizualizarea Notificărilor: Ecranul optimizat al Pixel Watch 2 oferă o prezentare clară și concisă a notificărilor, fără a fi nevoie de interacțiuni suplimentare.

 • Răspuns Rapid: Datorită funcționalității îmbunătățite, răspunderea la mesaje sau apeluri este acum mai rapidă și intuitivă. Cu doar câteva atingeri, poți trimite un răspuns predefinit sau poți dicta unul folosind recunoașterea vocală.

 • Interacțiunea cu Google Assistant: Asistentul vocal de la Google este mai integrat ca niciodată cu Pixel Watch 2. Cu ajutorul său, poți seta alarme, crea mementouri, căuta informații sau chiar controla dispozitivele inteligente din casă, toate acestea prin simple comenzi vocale.


Așadar, Pixel Watch 2 reușește să ofere o experiență completă, personalizată nevoilor utilizatorului, fără a sacrifica eficiența sau confortul. Datorită acestor moduri și notificări, utilizatorii pot rămâne conectați, informați și în control, indiferent de situație.


Caracteristici Noi

Într-o continuă evoluție a tehnologiei, inovația și adaptabilitatea sunt cheile succesului. Google Pixel Watch 2 se aliniază acestei paradigme printr-o serie de caracteristici noi, care îl diferențiază semnificativ de concurență și chiar de modelul său anterior.

Introducerea funcției Body Response

O caracteristică distinctivă a noului Google Pixel Watch 2 este funcția Body Response. Aceasta analizează semnalele corpului tău pentru a oferi un feedback instantaneu privind starea ta fizică și emoțională.

 • Interpretarea datelor: Prin monitorizarea continuă a parametrilor corpului, Body Response identifică schimbările din ritmul cardiac sau din temperatura corpului și le corelează cu nivelul tău de stres sau cu activitatea fizică.

 • Reacții personalizate: Bazându-se pe aceste date, ceasul poate sugera exerciții de relaxare, pauze sau chiar sesiuni de meditație, adaptate nevoilor tale.

Utilizarea senzorului cEDA

O altă noutate notabilă a Pixel Watch 2 este integrarea senzorului cEDA (conductivitatea electrică a dermei). Acesta măsoară schimbările în conductivitatea pielii, oferind astfel o perspectivă unică asupra stării tale de bine.

 • Monitorizarea stării emoționale: Senzorul cEDA este sensibil la schimbările emoționale, astfel încât poate identifica momente de stres sau relaxare, chiar dacă tu nu ești conștient de ele.

 • Feedback în timp real: Prin intermediul unei interfețe user-friendly, Pixel Watch 2 oferă grafice și analize care ajută la înțelegerea variațiilor stării emoționale și la adaptarea rutinelor zilnice în consecință.


Google Pixel Watch 2 își reafirmă poziția de lider în domeniul smartwatch-urilor, aducând pe piață inovații care pot transforma radical modul în care înțelegem și interacționăm cu propriul corp. Funcția Body Response, împreună cu senzorul cEDA, nu doar că extind posibilitățile de monitorizare a sănătății, dar oferă și o perspectivă mai profundă asupra interacțiunii dintre starea fizică și cea emoțională.

google pixel watch 2 pareri prezentare4


Părerile utilizatorilor

Pro:

Durata Bateriei: Bateria îmbunătățită oferă mai mult de 24 de ore de utilizare, CPU-ul eficient contribuie la o durată de viață a bateriei pe tot parcursul zilei.

Caracteristici de Sănătate și Fitness: Funcții avansate de siguranță și o multitudine de caracteristici pentru fitness și senzori de sănătate, senzor excelent pentru măsurarea ritmului cardiac și un senzor intrigant de răspuns al corpului.

Design: Design frumos, minimalist, care se îndepărtează de tendința comună de ceasuri voluminoase.

Confort: Dimensiune mică care oferă un confort extrem.

Integrare: Integrarea cu Fitbit.

Contra:

Probleme Software: Unii recenzenți au remarcat niște capricii ale software-ului, personalizare limitată a detaliilor exercițiilor fizice.

Încărcare și Sincronizare: Lipsa încărcării wireless și probleme cu sincronizarea.

Opțiuni de Dimensiune: Ceasul vine într-o singură dimensiune, care poate părea delicată pe încheieturile mari.

Performanță Comparativă: În ciuda îmbunătățirilor, este depășit în ceea ce privește durata bateriei de rivali mai mari, iar marginea groasă a ecranului nu a fost îmbunătățită.


Google Pixel Watch 2 vs. Samsung Galaxy Watch 6

Pe măsură ce piața smartwatch-urilor devine tot mai competitivă, alegerea celui mai potrivit dispozitiv poate deveni o adevărată provocare. În centrul acestei competiții se află două gigante: Google Pixel Watch 2 și Samsung Galaxy Watch 6. Care dintre ele se ridică la înălțime? Să analizăm împreună.

google pixel watch 2 pareri pixel vs watch6

Caracteristică Google Pixel Watch 2 Samsung Galaxy Watch 6
Design Minimalist și elegant Robust cu o notă sportivă
Material Aluminiu reciclat, Oțel inoxidabil Oțel inoxidabil, Aluminiu
Procesor Snapdragon W5 Gen 1 Exynos W920
Sistem de Operare Wear 4 Tizen OS
Monitorizare Somn Urmărirea detaliată a somnului Monitorizare avansată cu ajutorul AI
Funcții de Sănătate Electrocardiogramă, Ritm cardiac, Măsurarea oxigenului din sânge Electrocardiogramă, Ritm cardiac, Măsurarea oxigenului din sânge, Funcții legate de sănătatea feminină
Rezistență la apă Da Da
Durata bateriei 24 ore (în funcție de utilizare) 36 ore (în funcție de utilizare)
Asistent virtual Google Assistant Bixby
Integrare aplicații native Gmail, Google Calendar Aplicații Samsung precum Health și Calendar
Capacitate de stocare 8 GB 16 GB
Conectivitate Bluetooth, Wi-Fi Bluetooth, Wi-Fi, LTE (opțional)
Încărcare Încărcător wireless Încărcător wireless și WPC

Design

Google Pixel Watch 2:

 • Designul său elegant reflectă o combinație de minimalism și funcționalitate.

 • Dispune de opțiuni de materiale, incluzând aluminiu reciclat și oțel inoxidabil, oferind utilizatorilor o gamă variată de alegeri în funcție de preferințe.

Samsung Galaxy Watch 6:

 • Are un design mai robust, cu o notă sportivă pronunțată.

 • Cadranele disponibile sunt variate, permițând personalizarea în funcție de stilul utilizatorului.

Performanță și Funcționalități

Google Pixel Watch 2:

 • Echipat cu procesorul Snapdragon W5 Gen 1, ceasul oferă o performanță fluidă.

 • Sistemul de operare Wear 4 asigură o experiență optimizată pentru aplicațiile Google, precum Gmail și Google Calendar.

Samsung Galaxy Watch 6:

 • Beneficiază de puterea procesorului Exynos W920, asigurând răspuns rapid și multitasking eficient.

 • Tizen OS, sistemul de operare specific Samsung, oferă o integrare profundă cu ecosistemul brandului.

Monitorizare și Sănătate

Google Pixel Watch 2:

 • Urmărirea somnului este detaliată, oferind informații despre calitatea și durata somnului.

 • Funcționalități avansate legate de sănătate, inclusiv electrocardiogramă și măsurarea oxigenului din sânge.

Samsung Galaxy Watch 6:

 • Monitorizarea somnului este îmbunătățită cu ajutorul AI, oferind sfaturi pentru un somn mai bun.

 • Include și funcții legate de sănătatea feminină, completând gama variată de monitorizare a sănătății.


Ambii concurenți aduc pe piață funcționalități impresionante, fiecare cu propriile sale puncte forte. Google Pixel Watch 2 se mândrește cu integrarea superioară a serviciilor Google, în timp ce Samsung Galaxy Watch 6 își bazează forța pe ecosistemul extins Samsung. Alegerea finală va depinde în mare măsură de preferințele personale și de brandul căruia îi acordați încredere.


Concluzie

Într-o piață saturată de dispozitive wearables, Google Pixel Watch 2 se distinge ca fiind un echilibru perfect între estetică și funcționalitate. În timp ce multe smartwatch-uri promit o gamă largă de funcționalități, puține reușesc să îmbine aceste caracteristici cu un design atrăgător și o construcție de calitate.

google pixel watch 2 pareri prezentare3

Punctele forte ale Google Pixel Watch 2

 • Design inovator: Cu linii curate și o estetică minimală, Google Pixel Watch 2 se adaptează perfect la orice ținută, de la cea sport până la cea elegantă.

 • Funcționalități avansate: De la monitorizarea stării de sănătate la integrarea fără probleme cu Gmail și Google Calendar, Pixel Watch 2 pune la dispoziție o gamă largă de funcții care fac viața utilizatorului mai ușoară.

 • Materiale de calitate superioară: Fie că alegeți modelul din aluminiu reciclat sau din oțel inoxidabil, puteți fi siguri că ceasul va rezista la uzura zilnică.

Punctele slabe ale Google Pixel Watch 2

Niciun produs nu este perfect, iar Google Pixel Watch 2 nu face excepție de la această regulă. În ciuda multor avantaje, există câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite în versiunile viitoare:

 • Durata de viață a bateriei: Deși este comparabilă cu alte smartwatch-uri de pe piață, autonomia bateriei rămâne un aspect ce poate fi optimizat.

 • Integrare cu alte aplicații: Deși funcționalitățile native sunt impresionante, ar fi utilă o mai bună integrare cu aplicații terțe.

Cum se poziționează față de concurență?

În comparație cu alte smartwatch-uri populare, Google Pixel Watch 2 se află în avangarda tehnologiei. Acesta oferă o combinație rar întâlnită de design rafinat și funcționalități de ultimă oră, poziționându-se ca o alegere excelentă pentru cei care doresc un echilibru între stil și eficiență.

În încheiere, Google Pixel Watch 2 este mai mult decât un simplu smartwatch. Este un companion de încredere care îmbină tehnologia avansată cu un design atrăgător, garantând că va rămâne relevant pe piața wearables pentru ani de zile.


Întrebări frecvente (FAQ)

1. Ce preț are Google Pixel Watch 2 și unde poate fi cumpărat?

Google Pixel Watch 2 vine cu o etichetă de preț competitivă, reflectând calitatea și funcționalitățile avansate pe care le oferă. Prețurile pot varia în funcție de regiune și de retailer. Pentru a obține cele mai bune oferte și promoții, vă recomandăm să verificați site-ul oficial Google și magazinele partenere autorizate.

2. Care sunt principalele diferențe între Pixel Watch 2 și modelul anterior?

Modelul Google Pixel Watch 2 aduce mai multe îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său:

 • Un procesor Snapdragon W5 Gen 1 mai puternic.

 • O integrare mai strânsă cu Gmail și Google Calendar.

 • Introducerea funcției Body Response și a senzorului cEDA.

 • Un design reînnoit și opțiuni de materiale premium precum oțelul inoxidabil.

3. Cum se compară Pixel Watch 2 cu alte smartwatch-uri populare de pe piață?

Google Pixel Watch 2 se poziționează în segmentul de top al pieței smartwatch-urilor, concurând direct cu alte dispozitive premium. Având în vedere designul elegant, funcționalitățile native pentru produsele Google și caracteristicile avansate de sănătate, Pixel Watch 2 se compară favorabil cu cele mai bune modele de pe piață. Totuși, alegerea finală depinde de preferințele individuale și de necesitățile fiecărui utilizator în parte.

poza profil alex p

Alex P.

🍳 🏆 🏠 💱

Salut! Sunt Alex și sunt pasionat de cele mai noi gadgeturi și accesorii, dispozitive inteligente și inovații. Explorez lumea tehnologiei cu entuziasm și o abordare critică.

GOOGLE PIXEL 2 WATCH
SMARTWATCH

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Clasic - Analiza Detaliata - Pareri | Review

SMARTWATCH

Garmin Venu 2 Plus - Pareri | Review | Recomandări | Avantaje | Dezavantaje